Haberler
Güncelleme:

Erzincan'da 9 işçinin toprak altında kaldığı maden sahasında heyelan riski nedeniyle arama faaliyetleri durduruldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kaymasında göçük altında kalan 9 işçiyi arama faaliyetlerine ara verdiklerini söyledi. Bakan Yerlikaya iki noktada arama çalışmalarının durdurulduğunu belirtirken, Bakan Bayraktar, "Heyelan riski yoğunlaştı, risk nedeniyle arama faaliyetlerini durdurduk" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (35)

Özer Gül:

onları bulmak imkansız malesef. yakınlarına allah kolaylık versin.

207
4
yanıtYanıtla
wqwq wwqw:

Olacagı buydu malesef bi madenci olarak şuan ağlıyorum hiç bir zaman devlet denetimi olmadıki çok üzüntülüyüm sabır diliyorum geride kalanlara ama benim meslaktaşlarım nasıl can verdi hatası olanın gözünü para bürüyenin Rabbim belasıni versin

yanıt89
yanıt4
Mustafa TekkaleMMM:

Beceriksizliğe kılıf olmasın bu

169
28
yanıtYanıtla
Merdan:

Anagold şirketi 421 ton altın çıkarmış. Peki bize ne vermiş, ağaç kesmişler, köylülere sus parası vermişler vede 4 de rancı beslemişler. Siyanürle doğayı zehirlemişler. Bizde ne yapmışız 7.2 milyon dolar vergilerini silmişiz. Bu mudur Yerlilik ve Millilik ?

yanıt14
yanıt0
Spectrum:

Zehirli toprağı başka yere taşıyamıyorlar çünkü taşınabilecek bir toprak değil. Oldukları yerde aşağıya doğru aramaları lazım ama o kadar çok toprak yığını var ki iş makinaları bile karınca gibi kalıyor. Şu saatten sonra ne söylesen boş. Yakınlarına sabır sabır sabır

yanıt11
yanıt0
Mark Kolçak:

Allah tüm ölenlerin ruhlarını gezegenimize tekrar göndersin. Ruhlar bulutların orada hayalet gibi var olup yere insinler. Hükümetimiz hepsine yeni kimlik versin. Amin.

41
134
yanıtYanıtla
Mehmet oduncu:

Hangi dine

yanıt23
yanıt2
Mehmet oduncu:

Olum hangi dine mensupsun ateistmisin hristiyanmisin muslumanmisin budizmisin nesin sen ne biçim dua böyle :))

yanıt87
yanıt5
Mark Kolçak:

Sayın "Mehmet oduncu".. ben sadece iyi yürekli yani iyi niyetli birisi olmak istiyorum. Dinci değil.

yanıt21
yanıt43
Abdullah :

Mark Reis yine formunda:) :)

yanıt21
yanıt2
Mark Kolçak:

Sayın "Abdullah".. Geceleri saat 9'un etrafında.. dışarı çıkp zincir marketlerin yanındaki çöp kutularına bakarım. Bu gece baya yiyecek buldum. Huzurum yerinde. 2 tane karnıbahar.. açılmamış meyveli yoğurlar.. ve saire.. Sanki CENNET deyim gibi.

yanıt14
yanıt12
Orkun Yıldırım:

Mark ; Sen bu Dünya'ya fazlasın, Alper Gezeravcı'dan sonra mutlaka sen gitmelisin Uzay'a. Bir de uzay'a bak bakalım durumlar nasıl, Uzaylılar var mı yok mu ? varsa ne durumdalar, Onlarla bir tek sen iletişime geçebilirsin ,Onlarla bir tek sen anlaşabilirsin. Dediğim gibi sen bu Dünya'ya Fazlasın.

yanıt0
yanıt0
VATOZZ:

Seni parayla mı tuttular ??

yanıt0
yanıt0
habip polat:

Sen çok saçma fikirli bir hiçsin

yanıt1
yanıt0
Mutlu Mesut:

La havle....

yanıt0
yanıt0
Merdan:

Gerçek sorumlular yargılanmalı.

120
1
yanıtYanıtla
Mustafa Güneş:

Ahh nerde o düzen? Adam çürük bina yapar ,depremde göçer binlerce insan ölür. hani hiç doğru dürüs yargılanıp ceza alan? Madenlerde tedbir almazlar maliyeti düşürmek için ya grizo patlar, yagöçük olur onlarca insan ölür. Hani varmı doğru dürüs ceza alan? Fabrikada atelyede patlama v.b olur bir sürü kişi ölür. Hani varmı doğru dürüs bir ceza alan? Daha neler sayayım Bırakın ceza almayı Japonya'da böyle bir durumda "bize göre din yok" adamlar harakiri yapar. Var mı öyle birisi?

yanıt34
yanıt0
Merdan:

Sayın Mustafa güneş; Aynen doğru, bizim ülkemizde bağımlı yargı, liyakatsızlık, ahlaksızlık, adaletsizlik, torpil, rant, hırsızlık almış başını gidiyor.

yanıt31
yanıt1
ekrem celebi :

masal anlatır gıbı anlatıyor sonuc ne kım ıstıfa edıyor..

115
2
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ne ayip bizde istifa etmek gibi bir aliskanlik varmi ortalikta günah kecisi bollugu varken istifami edilir ayrica istifami büyük yoksa Allahmi moduna girilir tabiki Allah büyük oldugu icin takdiri ilahi mukadderat isin fitratinda var falan denir suc Allaha havale edilerek rahatlanir sayet bir dirhem gurur vicdan kalmissa o zamanda Allah beni af etsin diyerek siyrilinir.

yanıt36
yanıt0
esrefpasali:

istifa onurlu bir pretestodur, onursuzlar ise istifa etmez, gorevden affini ister...demekki bunlardan yok...

yanıt39
yanıt1
esrefpasali:

bekir yapici: yaptigi carptigi yanina kar kalir hesap soran olmaz soran olmayinca, devletin mali deniz, yemeyen deyip carpmaya devam, gelenede bak ben yaptim sende yap arayan yok sorani sev gec, imzasi ile devleti zarara sokan herkes yargilanmali, basarili is yapan onurlandirilmali..

yanıt16
yanıt0
Mehmet oduncu:

Zengin cocuklari olsaydı bakalım öyle yaparlarmiydi adalet yok bu ülkede yazık ölenlere

36
6
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Sayın "Sayın "Mehmet oduncu".. Zengin olmak nasıl bir şey biliyormusun ? Etrafı her ne kadar dolaşsanda.. sadece normal insanlar için olan marketleri görüyorsun. Sanki dünyada yalnızsın gibi bir his geliyor insana.

yanıt6
yanıt3
esrefpasali:

zengin cocugunun ne isi var madende, o topragin altinda multi milyoner olsan ne yapilabilir?

yanıt7
yanıt0
Erkan Arslan:

Olan Arama Kurtarma Ekibinin Bos Gecen Emegine Oldu Yahu 50 Metre Yüksekliginde Torpag Uzunlugu ise Bir Km Geciyo Yazik Günah Bukada Gündür Gece Gündüz Calisanlarada Yazik Onlar Gitti Artik Yeni Bir Torpag Kaymasi Bu Yüzlerce Ekibin üzerine Gelirse Nolcak??? Hesabini Sissi Sevdalisi Cakma RABBiALI Uzun Adammi Verecek???

13
0
yanıtYanıtla
esrefpasali:

imzayi atan onay veren birileri hesap vermeli, vermeli ki imza atanlar iyi dusunup vatani vatandasi korusun,

yanıt8
yanıt0
Emirhan YILDIZ:

adamların çok acelesi varmış hemen altını alıp kaçmak için toprağı en yakın yere yığmışlar sorumlular en ağır şekilde cezalandırılmalı kazazede aileler hakkını fazlasıyla almalı ama sorumlu kişilerde olabilir aralarında madencilikle alakalı kesilen cezalar geçmişde de mağdur olmuş ailelere taksim edilmeli

8
0
yanıtYanıtla
Tarık Arslan:

nasıl olsa yakında acılıp faalıyete baslar o zaman ıster ıstemez bulunur o canlarımız.

8
0
yanıtYanıtla
Ece Köse:

Mark Kolçak: sende sürekli bahsettiğin şu hiçliğe gitsen sana yeni kimlik verseler de bi görsen yeni kimliğini, bizde kurtulsak şu saçma yorumlarından rahata ersek bi

2
0
yanıtYanıtla
SARIŞIN FENERLİ:

Heyelan riski var diye arama çalışmasını durduracağınıza keşke afetten önce işi durdursaydınız.

1
0
yanıtYanıtla
Erhan Sarac:

Bin Ali’nin konuşmasını verinde zamanında orası için neler demiş belki bu millet az dinler de kimlere oy verdiğini bir daha düşünür

0
0
yanıtYanıtla
Zaky:

Murat Kurum bugun halay cekiyordu.. aileleri arayip bas sagligi dilemis mi acaba? Aksam yatinca vicdan acisi duyuyormudur? Allah kitap laflari agizlarindan dusmuyor , onlar musluman biz degiliz onlarin tarafinda ama dagda bir kuzuyu kurt kapsa hesabi bana sorulmaz mi diyen dinin temsilcilerinden bir mum benim bir mum devler icin diyenlerden burayami evrildi Islam?

0
0
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

hepsi göstermelik yakinda acilir

0
0
yanıtYanıtla
Ali Tezel:

Satın ülkeyi devam edin. Türk milletine Elalemin ucuz işçiliğinide layık gördüya hükümet. yabancı sermaye gözünde nasılsa aç bu millet kullan sonuna kadar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title