Haberler
Güncelleme:

RTÜK'ün Kızıl Goncalar'a verdiği cezanın gerekçesi belli oldu! Börek sahnesi başlarını yakmış

RTÜK, FOX TV'de yayınlanan ve tepkilerin hedefi olan Kızıl Goncalar dizisine para ve 2 program durdurma cezası verdi. RTÜK'ün CHP'li üyesi Tuncer Keser, verilen cezanın bir gerekçesinin de dizideki börek sahnesi olduğunu söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (22)

Hamit Gündoğdu:

Ne garip 20 yıla yakındır Tv'de dizi seyretmiyorum. İlk defa kaliteli ve gerçekleri anlatan bir dizi seyretmeye başladım ve engellemeler vardı. Dizi gerçekleşecek ve o zemine uygun adımların temel atılmaya çalışıldığı bir ülke gerçeğinden bahsediyor. Dizide kenddilerini görenler ne çokmuş ülkemde. Cumhuriyete sahip çıkmamız çok ama çok önemli.

266
224
yanıtYanıtla
Onur Aktaş:

kurtlar vadisinde bıraktın galiba :)

yanıt45
yanıt13
Anonim:

Gerçekleri Gün Yüzüne Çıkarıyorlar Diye Durdurmaları Komik .d

242
162
yanıtYanıtla
Dudu KurtuluşMazak:

Dizide aykırı hiçbir şey yok. Gerçeği karşıda görmek zorlarına gidiyor

239
143
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

E, daha ne isteniyor. Gerçek yağ kullanılmasını istemenin neresi suç. Gerekçe böyle olmaz

225
50
yanıtYanıtla
Cengizhan Çakmaz:

Tamam böyle insanlar çok var, ancak sürekli böyle İslam adını kirletmeye çalışmak ve muhafazakar kesimi kötülemek amacıyla diziler yapılıyor(kızılcık şerbeti, ömer vb.) amaçları belli aslında da insanlar izliyor işte yazık.

139
109
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

bu işlenen konular İslam'da var mı ki İslam'ın adı kirlensin, tam tersine İslam adı altında yapılan şarlatanlıkları ortaya koyuyor

yanıt80
yanıt36
Luckyboom:

TÜİK, RTÜK, vb. kurumlarda bu kararlara imza atan yetkililer verileri toplumdan saklama, manipüle etme, basın ve yayın özgürlüğünü kısıtlama gibi suçlar işlemekte. Başka ülkede olsa belki geriye dönük hesabını verirler derim ama burası Türkiye. Burada parası, dayısı, gücü olan kimseye birşey olmaz.

92
32
yanıtYanıtla
O Z:

"Benim kim olduğumu biliyormusun" kelimesinde tam anlamıyla bu. Aslında kendisi birşey değil ama tanıdıkları mevki sahibi diye, kendinde kabadayılık taslama yetkisi gören zavallılar.

yanıt48
yanıt6
Onur Yener:

Olayı çarpıtmaya gerek yok, börek sahnesi hikaye...

104
16
yanıtYanıtla
sır balıkçı.17:

Dizideki başrol oyuncuları Hanım ve Bey efendiyi üzmeye kimsenin hakkı yok beğeniyle izliyorum ve unutma Renkli dünyada renkli hayatlar vardır ateşi olmayan yerden duman çıkmaz unutma, Saygılarımla.

14
11
yanıtYanıtla
İsmail ÜNAL:

Bütün dindarları itham altında bırakmaya çalışan, değerlerimizi ve doğruları/gerçekleri hiç bir şekilde yansıtmayan bir dizi. Kimlere hizmet ettiği meçhul, toplumu germekten başka işe yaramayan bir senaryo. Film ve diziler toplumu birleştirici olmalı ve varsa yanlışlar toplumu germeden incitmeden işlenmelidir…

9
11
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

yarında diziye turşu kurarken kullandığı tuzsuz sirke için ceza keserler rütükün demokrasisinde ceza kesmek için çareler tükenmez çünki meydan boş atlarını istedikleri gibi koşturuyorlar

11
5
yanıtYanıtla
SEVİMLİ KÖPEK GUCCİ CHIHUAHA GUCCI:

Ben bu dizide hiç bir aykırılık görmedm ve severk te izliyordum normalde çoğu diziyi izlemme aşk ve ihanetten oluşan aile yapısını bozan dizlieri asla izzlemem. Bu dizide olanda normal her tarikatta herkesin bildiği şeyler insanların gözünü boyayan körü körüne bağlılık lar hep vardı hala var bu zdizzide anlatılmış çokta güzel olmuş neden engelleniyor bende anlamıyorum ki ben hükümet yanlısı olmama rağmen şaşırdım.

10
5
yanıtYanıtla
O Z:

Toplumun ahlakını bozan, edep ayarları ile oynayan dizileri nedense hiç cezalandırmıyorlar. Bilakis ödül bile veriyorlar şeref yoksunları.

13
1
yanıtYanıtla
Mete GÖK:

Gerçekler acıtır

9
3
yanıtYanıtla
hemze egit:

dizi şahane veryansınlar bahane

7
3
yanıtYanıtla
ilhan:

RTÜK yanlış yolda, bu kurum kaldırılmalı.

7
3
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

fitne yalan iftira hakaret manevi değerleri aşağılamanın milyonların izlediği yayınlar aracalığıyla yapılması para cezasıyla geçiştirilemez

3
1
yanıtYanıtla
Donanim Destek:

Bu dizi sonuna kadar devam etmeli cemaatlerin ve tarikatların gerçek yüzünü göstermek gerek her türlü şatafatlı yaşamın içinde yer alıp sonra topluma biz üst akıliz diye yapıyoruz ile ahkam kesmek olmuyor .

0
2
yanıtYanıtla
Gh Tgv:

Ne bos Insanlar varmis ya. Dizi dizi. Bes Para etmez.

2
0
yanıtYanıtla
ayşe okur:

çıplaklık cüretkarlık , yatağa başkasıyla girmek profesyonellik , gayri meşru çocuk yapmak yasak elma diyerek Türk ahlakı diye birşey bırakmadılar. zaten çürümüş yok olmuşuz. biraz da üstüne yalan yanlış anlatılanlar eklensin ki dejenere olmamız da daha çabuk hızlansın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title