Haberler
Güncelleme:

Eski nişanlısını öldürüp firar etmişti! Polisle yaşadığı arbedede kazara kendisini vurarak öldü

İstanbul'da bir kişi kimlik kontrolü sırasında polisle arbede yaşamaya başladı. Şüpheli, belinden çıkardığı tabancanın kazara ateş almasıyla kendisini vurarak öldürdü. Şüphelinin aynı zamanda eski nişanlısının öldürülmesi olayının firarisi olduğu belirlendi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (11)

İsmail Yıldırım:

Çok güzel olmuş...

167
1
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Öleni Katilin bu Dünya da yaşadığı fragmandı. gerçek film öbür Dünya' da oynatılacak.

112
4
yanıtYanıtla
Murat Celik:

Adalet bu işte

94
1
yanıtYanıtla
Asil Türk:

Allah'ın adaleti şaşmaz bir terazidir

81
4
yanıtYanıtla
Aras Yılmaz:

Görgü tanığı olması iyi olmuş polis için yoksa kendini aklaması çok zor olurdu. Polis mahkemeye düşünce hakimde savcı da nasıl daha çok ceza verebilirim derdine giriyor.

44
1
yanıtYanıtla
Halit:

adam kendi silahıyla geberdi amma polis yaralı önemlisi o içim gitti

yanıt42
yanıt0
Hakan Hakan:

Olmaz denildiğinde insan gibi ayrılamıyor insanlar en çok da en sevdiği zarar veriyorsa insana yalnış olan birşey var bizim yapımızda, fotoğraflarına bakıp üzüldüm, mutlu anlarıda vardı bu gençlerin, ama yenemiyoruz içimizdeki büyüklükleri ve sonu herkesin hüsran, mutluluğu beklemeyin zenginde mutsuz fakirde

43
1
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Güzel bir kaza haberi....

31
0
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Modelinden belli katil olduğu

27
0
yanıtYanıtla
CENGİZ HAN:

Polis sorgulamasında silah çekmek suç değilse, Adalet sisteminin mühendisliği olan hukuk sistemi; çökmüştür. Yazık. Kolluk kuvvetleri nasıl görev yapacaklar o zaman?! Radar uyarısı kadar saçma sapan bir uygulama olması; hukuk sisteminde ve adalet anlayışımızda, mantık olmadığının kanıtıdır. Emniyet Müdürlerini; daha sağlıklı bir Kolluk uygulaması açısından, Savcılardan mı atamalı ki?

11
0
yanıtYanıtla
harunext null:

işte gerçek adalet,ateşi bol olsun

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title