Haberler
Güncelleme:

Bakan Bayraktar: Elektrik ve doğal gaza mayıs ayında zam yok

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını duyurdu. Ücretlendirmeyle ilgili "Piyasadaki durumlara göre değerlendireceğiz." ifadelerini kullanan Bayraktar, 1 Mayıs'ta bitecek doğal gaz desteğiyle ilgili de tüm kesimleri kapsayan bir sürecin yerine imkanlar dahilinde maliyetleri karşılayabileceklerini söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

Güvenilir Adam:

Karadeniz gazından neden bahsedilmiyor, ne kadar gaz çıkarıldığı, kime çıkartıldığı ve ne kadar gaz üretimi yapıldığı halka açıklanmalı.

36
1
yanıtYanıtla
Yasar Unal:

Gabar doğru, Karadeniz gazı ise seçim manupulasyonuydu o. Yani altı boştu. Buna dair az da olsa haber yapılmıştı takip ettiyseniz.

yanıt2
yanıt0
Vatandaş:

Demek ki ZAM VAR

23
1
yanıtYanıtla
Zabit Celik:

Çok acı verici değil mi ya müjde olarak zam yok diyorlar

17
0
yanıtYanıtla
Vatan:

yani rahmetliye cuma dokunmazlar ama !! cumartesi pazar anladiniz siz :)))

13
1
yanıtYanıtla
alper kaya:

Zam olsun. Zamsız bir hayat düşünemiyorum

7
0
yanıtYanıtla
Oğuz Kaan :

Bedava elektrik, doğalgaz vs. niye dağıtıyorsunuz? Emekli ve gelir grubu düşük olan kişilere bu desteği kademeli olarak yapın. Durumu iyi olan kişilere bu desteği verdiğiniz zaman bütçe delik deşik olur. Ayrıca çevremde şunu net görüyorum, insanlar deli gibi para harcıyor. Tasarruf yapan çok az. Herkes en marka ve pahalı ürünleri almanın peşinde. Bunun bir nedeni de gelir dengesizliği aşırı şekilde arttı.

6
0
yanıtYanıtla
Arda Yıldız:

hayret seçimde yok. ama yinede muhalefetçilere beğendiremiyorsunuz.

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title