Haberler
Güncelleme:

Antalya'da sel nedeniyle 1 kişi hayatını kaybetti, 3 ilçede okullar yarın da tatil

Sel felaketiyle mücadele eden Antalya'da Kepez ilçesinde bulunan alt geçitteki bir otomobilde, Halil Yıldız isimli vatandaşın cansız bedenine ulaşıldı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde eğitime 1 gün daha ara verildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

yilmaz kilic:

Sebep Merkezi yönetimin alt yapı bütçe göndermesi... Tek suçlusu AKAPE zihniyeti...

31
32
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Alt yapı boş iş. Çünkü BAKIM gerektirir. Çözüm şudur.. Türkiyedeki herkese 10 veya 20 metre kare toprak yani arsa verilmeli. Herkes kendisine ufacık bir ev yapmalı. Belki çamur ve tahtalar ile. Yani çimento ile değil. Araç olarak.. golf arabalarının çatısına bir tane güneş paneli takılabilir.

yanıt7
yanıt7
Erhan Sarac:

Alt geçit su altında arabayla geçerim deyip geçemedi araç gömüldükten sonra çıkamamış belli , yani ne diye ordan geçmeye çalışıyorsun

33
10
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

Dün ölüm, bugün ölüm, peki yarın ?

29
3
yanıtYanıtla
Pole star:

Hayatın gerçeği

yanıt15
yanıt5
Tutankamon Hoca:

Normaldır 3. dünya ülkesi olduk 25 senede.

yanıt31
yanıt35
İbrahim Demirel:

Hoca hoca sen nasil bir insansın. Ben 94 doğumlu bir insan olmama rağmen doksanlari az çok biliyorum memurunun bile maaşını veremeyen bir devlet vardi bu ülkede o yıllarda. Bugün iyi mi tabiki değil ama 25 sene önce de memleket perişandı. Az dürüst olun.

yanıt34
yanıt33
Sadık:

Kanalizasyonları çalışmayan yetersiz kalan bir Belediye .

13
3
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Asfalt veya çimento ile yollar ve evler ve binalar yapmamalıyız. Mazot ile çalışan arabalar üretmemeliyiz. Herkese 10 veya 20 metre kare toprak yani arsa vermeliyiz. Böylelik ile herkes kendisine ufack bir ev yapabilir çamur ve dallar ile. Araç olarak ise golf arabalarının üzerine bir tane güneş paneli takılabilir. İnsanlara huzurlu tek katlı bir ev ve yemek lazım.

6
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title