Haberler
Güncelleme:

Kurultay iptal mi ediliyor? Adaylığını açıklayan İYİ Parti'nin ağır topundan zehir zemberek çıkış

İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener'in aday olmayacağı olağanüstü kurultaya sayılı günler kala, genel başkanlık için aday olan Koray Aydın'dan çarpıcı bir açıklama geldi. Aydın, olağanüstü kurultayın iptal edilme girişimlerinin olduğunu öne sürüp Akşener'e çağrıda bulunarak, "Olağanüstü kurultayın iptal edilmesi, İYİ Parti'nin siyaset ve toplum nazarındaki güvenilirliğini ve ciddiyetini sarsacaktır." dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (16)

Perwer:

İyi Parti, kurultay yapsa da yapmasa da tabela partisi olmak yolunda hızla ilerliyor. Bu saatten sonra sadece diğer partilerin tekerlek görevini görebilir.

92
10
yanıtYanıtla
Ömer Onur:

film üstüne film. yönetmen koltuğunda bahçeli, finansör iktidar, baş oyuncu da Akşener. tüm adayların ortaya çıkmasını bekleyip şimdi de seçim yapmayın, bizim istediğimiz gibi oynamaya devam edin dedi. tabi bunun ağıralioğlu, ümit özdağ, halaçoğlu, aytun çıray gibi parti hayatının düşüncesinde iz bırakanların hamleleri ne olacak oraya da bakmak gerekir. boş boş bekleyecekler mi? yoksa artık zamanı gelmiştir sefer vaktinin mi diyecekler. hadi bakalım kolay gelsin.

34
42
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Seçmen kalitenizi görmüş, notunuzu vermiş tarihin tozlu sayfalarına şutlamış neyin kavgasını yapıyorsunuz, ortada parti mi kalmış ..

53
2
yanıtYanıtla
Ökkas Iyiekici:

ulan koray sen baba evine degil ana evinede ihanet eden adamsın.seni bakan-milletvekili yapanlara ihanet etmedin mi ???? senin en sonun da gedecegin yer dem in eş partisi chp nin yanıdır bence.

32
19
yanıtYanıtla
Seko Seko:

İstediginiz kadar kendi aranızda rant ve saltanat çekişmesi yapın kendi kendinize adaylar çıkartsanızda adamlıgı kanıtlamış Dik duruşu ile parayı saltanatı vekilligi elinin tersi ile itmiş sırf şehitlere hürmetinden bunu yapan yavuz ali agır oglu gelecek ama parti kuracak ama başka şekilde o sizin kendi planlarınızı kabul etmeyecek biz de destekleyecegiz.

30
15
yanıtYanıtla
Carsambali:

Yavuz Agiralioglu MHP nin basina gecerse,iyi partinin oyu % 0.1 olur..Koray Aydin'i istanbul depreminde gorduk..Enkaza 1 ay sonra mudahale edildi..Cakma milliyetcidir..

35
8
yanıtYanıtla
israfil çengel:

sayın Koray Aydın sende kenara çekil yüzün eskidi boşaltında yenilere meydan açılsın.

34
3
yanıtYanıtla
Sezer Yasar:

İyi partinin altına dinamit koyanda Merak Akşener değil bu heriftir.Aytunc Çıray ile birlikte.Yavuz Agiralioglunun Parti'nin kopup gitmesi de bu ikisi yüzündendir.

34
2
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

iktidar yerine devamlı kendilerine tek bir kötü söz bile söylemeyen muhalefete saldırarak sahiplerinin isteiklerini yaptılar ama buna çok büyük tepki gösteren halk bunun bedelini onlara çok ağır ödetti

19
14
yanıtYanıtla
Hiç Heç:

Kurultay iptal edilmeli. Sayın Meral Akşener bile yüzde 3 oy alabildiyse hanginiz genel başkan olursa olsun yüzde 1 oy alır. Parti yok olur. Genel Başkan ikna edilip yola devam etmelisiniz.

4
1
yanıtYanıtla
Özer Doğan:

Mhp yi sözde parçalamaya çalışanlar kendileri parçalandı Baba ocağı her daim açık....!

1
1
yanıtYanıtla
Sefa:

koray senimi başkan yağacaklar. yaptılar diyelim. millet senin ardından yürürmü.hayal kurma...

0
0
yanıtYanıtla
salih bulut:

ortaya bir leş düştü kurtlar üşüştü????????

0
0
yanıtYanıtla
Sener Mustaoglu:

Sayın Bahçeli’nin mesajları ülkemizin geleceği için hep rehber olmuştur.Bir hemşerisi olarak Koray Aydın’a hayır diyorum.Yüce Divan’da Bakanlığı döneminde yargılanmadı mı? İstediği kadar aklansın bence kamu vicdanında şaibelidir. Meral Hanım, siz doğruyu geç de olsa gördünüz. Lütfen Sayın Bahçeli’nin mesajını iyi değerlendiriniz.

0
0
yanıtYanıtla
ömer ihsan muşlu :

CHP SAYESİNDE KİŞİLK BULANLARI HALK SANDIĞA GÖMDÜ

0
0
yanıtYanıtla
Fatih Erdem:

Akşener kendi yerine geçici olarak koltuğunda oturacak ama kalk dediğinde hemen kalkacak hatta izleyeceği siyaseti ve stratejiyi dahi akşenerin belirleyebileceği bir adayı destekler bence

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title