Haberler
Güncelleme:

Yeniden Refah, 1 büyükşehir ve 4 ilçede AK Parti'den adaylarını geri çekmesini istiyor

Yerel seçimler için geri sayım devam ederken AK Parti ile Yeniden Refah Partisi'nin ittifak yapıp yapmayacağı merak konusu... Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Bekin, AK Parti'den Ankara ve İstanbul'da bazı ilçeleri istediklerini doğrulayarak "İstanbul'da Arnavutköy, Sultangazi, Sultanbeyli; Ankara'da Pursaklar... Malatya'da çok güçlüyüz mesela, orayı alma durumumuz söz konusu, oradan da çekebilir adayını AK Parti." dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (41)

Yücel AtaBir:

Yeniden refahın oyu yok geçen seçimde millet acıdıgı için oy verdi

231
334
yanıtYanıtla
muhsin çellik:

31 mart alacağı oyu görünce fikirlerinin yanlış olduğunu anlayacaksın.

yanıt178
yanıt104
Hakan Kkk:

Tepki oylarının hepsi refahta bunlardan biride benim

yanıt110
yanıt40
süleyman kahraman:

Bu yazıyı kopyala lazım olur.

yanıt0
yanıt0
FAZIL AĞACCI:

Şahsen Akp den başka kimseye oy vermedim. Fakat bu seçimde Konyada kesinlikle yeniden Refah. Kimse Konyalıyı çantada keklik sanmasın.

yanıt0
yanıt0
Bükücü:

Onu bunu bilmem ama Yeniden Refah Partisi, AK Parti'den daha dürüst daha samimi bir parti NOT: Herhangi bir partiyi tutmuyorum.

290
159
yanıtYanıtla
Fatih :

Haklısın ama şöyle bir durum var, 'bekara karı boşamak kolay'. hiç bir sorumluluk yokken konuşmak kolaydır. yrp nin akp den daha iyi olacağı yok. ayrıca bahsettiği gibi bir gücüde yok. milletin çok küçük bir kısmı, bir önceki seçimde acıdığı için oy verdi.

yanıt124
yanıt132
Vatansever:

Meyve veren ağaç taşlanır..iktidara yarın başka parti gelse oda eleştirilecek.hicbir parti 4.4lük olamaz

yanıt13
yanıt4
Poyraz:

Vay vay partiye bak Sayın Erbakan bu anlayış size pahalıya mal olacak pazarlıkçı partiye döndünüz

115
142
yanıtYanıtla
mahmut:

en azından pkkk nın partisiyle pazarlık yapmıyor

yanıt156
yanıt69
Onur Yener:

Kıbrıs'ı da isteseydin bari...

93
78
yanıtYanıtla
muhsin çellik:

O zaman yeniden refahın peşinde ne işiniz var.

yanıt54
yanıt20
kagan soylu:

Mhp ile yeniden refah partisinimi kıyaslıyor Normalde belediye seçimlerinde ittifak olayını kaldiracaksin En cok oyu alan kazanır o kadar... Ufak partilere gelince genel seçimlerde meclise giremeyen partiyi kapatacaksın..

86
24
yanıtYanıtla
Gerçekçi Olalım:

senin gibi düşünenler nedeniyle bu haldeyiz.... ya zorla orum yaptırıyorlar sana yada para alıyorsun bunun için....başka açıklaması olamaz bunun

yanıt7
yanıt21
Serkan Özcan:

İstanbulda Refah Partisi o MHP den fazla olur..İstanbulda şuan 4. parti durumunda sen ne anlatıyorsun bana? Refah partisi her ne kadar görüşlerini benimsemesem de kayda değer oyu vardır...Bir tek başlarına girsin bakalım neler oluyor görürsün? Asıl MHP AKP olmadan herhangi bir büyükşehri kazanabilir mi bunu sor kendine?

yanıt9
yanıt2
Tamer Çakır:

yahu koalisyonlar kalmamıştı ne oldu cumhur topluluğu kaç parti oldu herkes bir şeylere talip halka sahip çıkan yokmu

42
7
yanıtYanıtla
golebicemarti golebicemarti:

''Yedi Kocalı Hürmüz'e'' dönmüş. Saygılarımla.

yanıt4
yanıt3
Şerif Ali:

Şuna bakın millet hizmet değil, kim kime milletin oyunu nasıl satacağını pazarlıyorlar. Millet pazarlama konusu olmuş. "Valla köyü sataram ha!" repliğine dönmüş.

29
11
yanıtYanıtla
Hasan Tanrıverdi:

Şantaj yapıyorlar. Malatya ne alaka. Akp nin kalesi.

4
15
yanıtYanıtla
Hüso Fıso:

Fatih Erbakan Akp ye verdiği destekle zaten tarihin çöplüğüne atılmıştı.Tarafsız kalıp sadece kendi doğrularının peşinden gitmeliydi.

8
6
yanıtYanıtla
Hüso Fıso:

Hayal hayal hayal. Erbakan hoca nirde Fatih nirde.

8
5
yanıtYanıtla
Ancinsan Toranaga:

Yürü git len

6
7
yanıtYanıtla
Arda Yıldız:

Yrp liler Militan gibidir zaten ak Partinin adayına oy vermezler. Sallayın.

5
7
yanıtYanıtla
Seko Seko:

Arnavutköy belediyesine akp bu sefer kastamonulu aday gösterdi diye erzurum horasanlılar çıldırdı horasanlılar yeniden refah partisine yöneldi iyide senin memleketlin mi olmalı illa aday böyle degişken seçmen görmedim arnavutköyde yine akp fark atar

5
7
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

eskiden seçimlerde dahil her şey daha mertçe idi. Bu ne demek yahu, demokrasinin özüne aykırı, bırakın her partinin adayı olsun insanlar istediğini seçsin. Kendine güvenmiyorsan seçime girmezsin sen çekil o çekilsin ki ben kazanayım. Ne kadar saçma

12
0
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

ortalık bu tiplere kaldı..

3
5
yanıtYanıtla
muhsin çellik:

31 mart ta düşüncenin yanlış olduğunu göreceksin.

5
3
yanıtYanıtla
MURAT DOĞAN:

Keşke Konya'dan da çekseler Büyükşehir belediyesi Kendi yerine yeni Tıp fakültesi yanına 12 kat imar verdi hemen yanıbaşındaki arsalara 2 kat imar oda 0.15 taks bu hak mı adalet mi sürekli vatandaştan tırpanlanıyor Adalet göremiyoruz

4
3
yanıtYanıtla
Recep Ertuğrul:

Hakkımız aslında daha fazla yetmez ama evet.

2
3
yanıtYanıtla
Osman Öner:

İttifaka girerseniz bitersiniz

3
2
yanıtYanıtla
ARAS ÇEKİÇ:

mesela

3
1
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

adam babasının isminin arkasına sığınıp parti kurmuş bunların peşine takılıp gidene acıyorum iki günlük yalan dünyada ömrünüzü, vaktiniz böyle şeyler için harcamaya değermi ?

2
2
yanıtYanıtla
İsmail Köker:

Helal sana bahçeli ye örnek ol

2
1
yanıtYanıtla
Revolver:

Onunla pazarlık yapıyorsan.. aynısın...

2
1
yanıtYanıtla
Ercan Sevinc:

Asla

1
2
yanıtYanıtla
Ekrem Balkış:

Pazarlık yapanlarla yol yürünmez

1
1
yanıtYanıtla
master 88:

Guclu irade ile taban hareketi harekete gecmistir yonetici adaylari lider vasifta milli ve manevi icraatlari ile calismaya devam ediyor

0
1
yanıtYanıtla
N.Akkaya:

Yeniden Refahın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cv si, Ak Parti adayı Sami ER'in Cv sinin yanından geçemez. Yeniden Refah Partisinin adayı Gıda Mühendisi ve Ticaret ile uğraşıyor. Hiç tecrübesi yok. Sami ER Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezunu. Ayrıca Mimarlık Anabilim dalı'nda Kent Çalışmaları ve Yönetimi (Kentsel Dönüşüm) alanında Yüksek Lisans yapmış.

0
0
yanıtYanıtla
N.Akkaya:

Malatya İl Özel İdaresi Genel sekreterliği, T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda Başkan Yardımcılığı ve Emlak Konut GYO'da yönetim kurulu üyeliği yaptı. Belediye ve Kontrol Mühendisliği tecrübelerini saymıyorum bile.. Yani Sami ER Malatya için biçilmiş kaftan. Depremde ağır hasar alan Malatya'yı Allah'ın izni ile yeniden ayağa kaldıracak. Reis de Malatya'nın durumunu bildiği için Sami ER dedi.

yanıt0
yanıt0
N.Akkaya:

Bu yerel seçimin parlayan 2 yıldızı Sami Er ve Murat KURUM olacak. İkisinin de yolu uzun ve zor, Allah muvaffak eylesin. Biri yıkılmış Malatya için, diğeri tehlike çanları çalan İstanbul için EN İSABETLİ ADAY!!

yanıt0
yanıt0
N.Akkaya:

Size gelince Sayın Erbakan, Milletvekilliği genel seçimlerinde Malatya'dan aldığın %9 oy sizin başarınız değil, halkın AKP li milletvekilleri ve belediye başkanlarına olan tepkisiydi. Bilen bilir Malatya yıllardır AK Partinin kalesidir. Şunu da unutmayın bu millet 367 krizleri, geçici hükümetler ve sizin gibi pazarlık masası kurup, ülkeyi çıkmaza sürükleyenleri tarihin tozlu sayfalarına gömmeye muktedir vesselam.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title