Haberler
Güncelleme:

ABD, İsrail'in Refah operasyonunu desteklemeyecek: Felaket olur

Hamas'ın her biri 45 gün sürecek üç aşamalı esir takası ve ateşkes önerisini reddedip orduya Gazze'de yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı Refah bölgesine saldırı hazırlığı emri veren İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya ABD'den kötü haber geldi. İsrail'in Refah'a planladığı askeri operasyona destek vermeyeceklerini belirten ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Vedant Patel, "Plansız ve çok az düşünülmüş bir şekilde böyle bir operasyon düzenlemek felaket olur" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (11)

Can Aydin:

İnsanlık bitmiştir ??????

105
1
yanıtYanıtla
murat:

Bunlar beliki soykırımdan birşey ögrenemediler yeni birtane soykırım için çabalıyorlar

62
2
yanıtYanıtla
Bir yorum:

ABD'nin endişelendiği Filistin değil ki, onlar İsrail için endişeleniyor.

42
1
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Savaş'da her kim kazansada.. geride kötü hatıra ve anılar kalacak. Kazanan taraf mutlu olamayacakki.

36
1
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

çok üzülüyoruz ama elimizden pek fazla bişey gelmiyor. keşke dünyadaki zulme dur diyebilecek güçlü bir müslüman devlet olsaydı da müzlümanlara yapılan zulme izi vermeseydi.

25
1
yanıtYanıtla
Neon Kafe:

Kıyamet kop artık. .gerçekten varsan gerçekten söylendiği gibiysen kop artık ..Dünya iyice zıvanadan çıktı...

11
2
yanıtYanıtla
Turkuaz TV:

Bu ikisi ters düşmez böyle haber başlıklarıyla kendinizi kandırmaya devam edin. ABD, İsrail'e ters yapamaz. ABD özgür bir ülke değil bence. Yönetimi tüm kadrolarına kadar siyonistler tarafından ele geçirilmiş bence.

7
0
yanıtYanıtla
Scott Eastwood:

Amerika yalan soyluyor cunku boyle bir olay olursa soyliyecekler Dunya ya biz desteklemedik iste yalan yalan Biden en son guvenilecek bir kisi , kendisi kukla gibi kontrol ediliyor , Amerika musevilerle kontrol ediliyor cogu musevi .

1
1
yanıtYanıtla
Mustafa Güneş:

Bunlar kayıkçı döğüşü yapıyorlar. Netanyahu gerçekten niyetli ise Refah'a saldırır. kim ölecek kim kalacak bunların hiç umurunda değil.

0
1
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

nebukadnezar yada hitler gibi birileri şart israil için

0
1
yanıtYanıtla
Türkiye Emlak Gayrimenkul:

Önemli olan ters, Düz düştüm değil, önemli olan engel oluyor mu. Hani şu demokrasi götürdüğün ülkeler den biri de İsrail olsa çok iyi olur. Abd Bi 100 yıl daha uyutur bu dünyayı, yoksa ecel biletini zülümden dokayı ALLAHU CC ZALİMİN SONU KISA OLUR.. BU İLAHİ ADALET

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title