Haberler
Güncelleme:

Aziz Yıldırım olaylı Trabzonspor maçı sonrası konuştu: Devlet otobüs kurşunlanması olayını çözemezse bunlar yaşanır

Trabzonspor maçında çıkan olayların ardından bir açıklama da eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan geldi. 9 yıl önce Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan silahlı saldırıyı işaret eden Yıldırım, "Devlet 4 Nisan 2015'te yaşanan otobüs kurşunlanması olayını çözemezse bunlar yaşanır. İlk iş Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı aydınlatmak. Ki maç sahaya meşale atıldığında iptal edilmeliydi. Bundan sonra şampiyonluk yüzde 50-50 ve Galatasaray maçına kadar puan kaybetmememiz lazım" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (16)

Ancinsan Toranaga:

Galatasaray taraftarı olarak diyorum Aziz Bey bu konuda çok doğru çok haklı

226
28
yanıtYanıtla
Halil yılmaz:

Türk futbolu en fazla kirleten adam, insanları futboldan soğutan adam. Birde şu adama methiyeler düzmeyin. Unutmadık tarlaları başakları. Bu arada Google ananas yazınca hakikaten Fenerbahçe çıkıyor

yanıt12
yanıt53
Benim Kkk:

Aziz baba çözer bu isi

170
31
yanıtYanıtla
Nayci İbrahim:

İŞTE DUYARLI VE KİMLERİN BU İŞİN ARDINDA OLDUĞUNU AÇIKLAYAN GERÇEK BİR BAŞKANIMIZ DAHA .BRAVVO AZİZ BAŞKAN.

144
23
yanıtYanıtla
ertuğrul ersoy:

O konuyu aydınlatmayan devlet değil hükümet bu konuya lütfen parmak basalım aynı muhsin yazıcıoğlu olayı gibi

112
17
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

işinize nasıl gelirse öyle yorumlamalar değil mi? Bu devletin savcısını hakimini, Cumhuriyet kurulduğundan beri kim atıyor? ya da atama işlemi mi oluyor? Saçma saçma yorumlar yapmayın, kendinize saklayın. Aziz Bey de güzel ifade etmiş zaten!

yanıt31
yanıt10
Bilir Kişi:

Dibine kadar Fenerbahçeliyim. Acilen ali koç ve tff den kurtulmamız lazım. Bunların istifa etmesi gerekiyor! ve Federasyonun temizlenmesi gerekiyor!

54
31
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Bu arada şunu da belirteyim, cinconunda temizlenmesi lazım ama o artık temizlenmez. Onun içine baya baya nüfuz edilmiş artık okyanus ötesinden. ilgili papazın videolarını izledik. cinconu nasıl ele geçirdiklerini anlatmıştı.

yanıt63
yanıt25
baklavacı çeto :

otobüs kurşunlanması aydınlatılmalı tabi ki de ama ondan önce 2011 şampiyonluğu da aydınlatılmalı. şaibeli olduğu herkesçe biliniyor. bu yüzden bu gerginliğin asıl sebebi sensin eziz yıldırım.

25
45
yanıtYanıtla
Köksal Çelik:

Fenerde devleti eleştirmek gibi bir huy var ama nedense kendileri hiç suçlu değil

17
45
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Çok doğru bir tespit.. ve bunun böyle olduğunun da herkes farkında ama bu işi engelliyecekler işi ciddiye almamışlar. Esasen dünyada olduğu gibi futbol bizde de yüksek gelir kapısı ancak legal yoldan illegal yola geçiş çok fazla.. üstelik bu duruma göz yumma da resmi bir durummus gibi lanse ediliyor.. ve çıkan olaylar ört bas ediliyor.. bu da öyle olacak ancak milletin gazı tam olarak alınmadı.

12
1
yanıtYanıtla
Cevdet Karaduman:

Ali koç başkan fb nin en zengin ve en başarısız başkanı olarak rekor kırdı şimdi de babasının kulübüymüş gibi ligden düşürecekmiş.gerçekten komik adam levent kırca öldü yerini başkan aldı komik.

0
4
yanıtYanıtla
Özkan Demir:

Çözse çözse bu işi müge anlı çözer

2
0
yanıtYanıtla
Murat ÇAMUR:

buda kabak tadı vermeye başladı hiç bir görevde değilsin lüzumsuz lüzumsuz ortaya çıkıyor aldığı hava israf.

0
1
yanıtYanıtla
Huseyin Sevika:

Yürü be adam o şikeden sonra yerinde olsam hiç konuşmam zaten Fenerbahçe en son seni kovarak gonderdiler sana ne oluyor

0
0
yanıtYanıtla
Cansu Soykan:

Gerçekten ayıp. Sadece bir oyun ve spor için, Fenerbahçe takım otobüsü şarampole yuvarlanmak istendi. Onlarca yerli ve yabancı oyuncu öldürülmek istendi. Bu terör eylemi mahsus aydınlatılamadı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title