Haberler
Güncelleme:

ABD'nin F-16 onayı ve Erdoğan'ın sözleri Yunanistan'ın uykularını kaçırdı: Yeni bir meydan okuma

ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı için gelen onay ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir'de yaptığı, "Mücadelemiz, düşmanı topraklarımızdan söküp atmakla, İzmir'den denize dökmekle bitmedi." açıklaması, ABD'den eş zamanlı F-35 müjdesi alan Yunanistan medyasında büyük yankı uyandırdı. Yunan medyası söz konusu açıklamaları, "Yeni bir meydan okuma" olarak değerlendirdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (22)

Gerard Dirivia:

IHA ve SIHA yapıyoruz tamam ama kendi savaş uçağımızıda yapmamız ve bunun üzerine çok çok yoğunlaşmamız gerekiyor. Kıtalar arası balistik füzelerimizde olsa tadından yenmez

169
29
yanıtYanıtla
halit kaktüs:

Zaten yapılıyor ama bunlar hemen olacak şeyler değil. İnşallah kimseye muhtaç olmadığımız bir savunma sanayimiz olur.

yanıt129
yanıt21
Musti40 :

Çok haklısın, ve inşallah yakın bir gelecekte, eğer şu anki projeler baltalanmazsa, çok kuvvetli bir orduya sahip olacağız! Bize bizden başkasından fayda YOK! ve geçmişten bugüne aslada olmadı!

yanıt86
yanıt11
Ali Alan:

su turkiyenin dustugu duruma bak akp basarisi f 16 lar turkiyeye f 35 ler yunanistana

75
49
yanıtYanıtla
Can Aydin:

Dua et kardeşim F35 lerden kurtulduk o uçak sadece Amerika’nın verdiği şifreyle çalışıyor yani ani bir durumda uçaklarımızı kaldıramayacaktık bize şifresiz vermedikleri için iyi ki olmadı bu iş ????

yanıt33
yanıt58
remzi akgul:

Can Aydın; arkadaşım sen şaka mısın :)) Böyle mi teselli ettirdiler seni. Oldu olacak yedek parça sorunu da var deyiver, servis hizmeti yok deyiver tam olsun!!! Bu denli kafa yoksunu olmak zorunda mısınız !!! Ayrıca araştırın okuyun; F 16 ları verme şartları nelermiş ? Bi bakın bakalım neyine övüneceksiniz!!

yanıt8
yanıt7
ERKAN ÜNAL:

İsrail savaşında savas uçaklarının ve hava savunmanın önemini gördük,kaan savas ucagi seri üretime geçmeli kendi hava savunma sistemimizi yapmakta acele etmeliyiz,batıya kalırsak yaya kalacağız

94
14
yanıtYanıtla
KARAYEL:

hic bir insanin agzi torba degili ki buzesin, adam az bucuk agzina mukayet olmayi becerse cok daha iyi durumlrda olacakdik.

65
32
yanıtYanıtla
Ali Teke:

Ya Allah bismillah , korkma titre Yunan

40
57
yanıtYanıtla
Erol:

Seninleyiz Reİs... Kıtalar arası balistik füze...

30
56
yanıtYanıtla
yusuf erdin:

amirakadan nedet uman alptal lar utanın

32
18
yanıtYanıtla
Erkan Yazıcı:

Bırakın Allah aşkına Yunan’ın ne uykusu kaçacak F-35 savaş uçaklarını alan Yunanlar ABD’nin elinde kalan F-16 ları rica minnet alan biz Yunanistanın uykuları kaçıyormuş buna anca gülünür.

5
0
yanıtYanıtla
bekir yapici:

abd bu gün yunana 40 adet bize vermedigi F-35 ve 2 adet bedava C-130 nakliye ucagi vereceklerini acikladi bizim yanli medya hala sisirme ve yaglama yikamayla mesgul bunu haber bile yapmaya korkuyorlar.

2
0
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

iha siha yapan kişiler neden f-16 yapamıyor :) ve şuan bu söylemle vazgeçmeleri mümkün satacak kişinin acıba amacta bumu. kuran yakan isvece onay ver sonra bu söylemden dolayı vazgectik desinler :)

1
0
yanıtYanıtla
Ercan Sevinc:

Oğlum babanız amerika olmasa 5 saatlik işiniz var siz kimsiniz de sizi kaale alacaz

0
1
yanıtYanıtla
Tiyatro:

Ülkemizin savunma teknolojini geliştirmek mantıklı. Amerikadan alıp amerika için kulanacaksak bir anlamı yok. Hayırlısı zamanla çıkar ortaya.

1
0
yanıtYanıtla
Ali Alan:

yazik 23 milyar dolar verecekler f 35 leride yunanistan alacak su turkiyenin dusdugu duruma bak f 16 lari kimse almiyorki zaten akp basarisini gorun

1
0
yanıtYanıtla
Samarpan Bhav:

Orta Doğu hep savaş peşinde.... bi rahat olamadık bu bölgede ve müslüman ülkelerden geliyor tehdit. Söyle bi avrupa ve orta doğuya cooook uzak olan ülkeye gitmek istoyor canım

0
0
yanıtYanıtla
Volkan Polat:

la oğluuuuum

0
0
yanıtYanıtla
Turan Şahin:

meydan okumak birşey değiştirmiyor,icraata bakalım,icraat yoksa boş nara bir işe yaramaz,dedem de nara atardı,

0
0
yanıtYanıtla
Erkan Yazıcı:

Bırakın Allah aşkına Yunanistanın uykusu kaçmış F-35 savaş uçaklarını alan Yunanlar ABD nin elinde kalan F-16 uçaklarını rica minnet alan biz Yunanistanın uykuları kaçmış buna anca gülünür. Daha parasını ödeyip alamadığımız uçaklar yerine eskilerini veriyorlar diye sevinir hala geldik bizi bu hale düşürenler utansın ne diyeyim

0
0
yanıtYanıtla
LÜTFİ ÇALIŞKAN:

Böyle yaparsa vermezler f 16 yi da, İsveç NATO ya girer ama

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title