Haberler
Güncelleme:

Adalet Bakanı Tunç: DEM Parti teröre desteğe devam ederse kapatılabilir

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, DEM Parti'lilere yönelik soruşturmaya ilişkin, "Teröre destek açıklaması yaparsanız buna izin verilmez. Partiler teröre mesafe koymalı. DEM Parti teröre desteğe devam ederse kapatılabilir" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (38)

haksız mıyım:

Adaleti olmayan ülkenin adalet bakanı konuşmuş... Yav kardeşim siz dalga mı geçiyorsunuz bunlar zaten terör örgütünün siyasi uzantısı değil mi...?

807
34
yanıtYanıtla
Ali Tokgöz:

Partiyi kapatmaktan ziyade.Teröre destek veren kim varsa vatandaşlıktan çıkarılmalı ve gereken cezada verilmeli.Avrupada Amerika'da herhangi bir terör örgütünü övücü sözler söyle bakalım ne oluyo.Bizim ülkenize bukadar özgürlük çok fazla.

619
63
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Aynen öyle Ali Bey görüslerine harfiyen katiliyorum .Avrupada veya Amerikada böyle Teröristleri destekle seni hemen vatandasliktan cikariyorlar .

yanıt289
yanıt38
Hek Tor:

Vatandaşlıktan çıkarmaya dahi gerek yok, suçları sabit görülüp teröre yataklıktan hüküm giyen kişilerin seçme ve seçilme haklarının ellerinden alınması yeterli... O zaman gitsinler kandile (ekstra güccük yazılmıştır), baksınlar rahatlarına.

yanıt51
yanıt10
Hayrola:

Partideki herkesi ve destek verenleri ülkeden ihraç etmek lazım. Allah belalarını versin.

yanıt45
yanıt16
Özkan Yavuz:

Teröre desteğe devam ederse ne demek Allah aşkına!!! Az destek çok destek diye bir şey mi var? Koca devleti oyuncak ettiniz.

528
31
yanıtYanıtla
KARAYEL:

Hayir, Kürt halkini temsil eden bir parti! Hemen "terör destekcisi" ayagina girmeyin, demokrasi ise demokrasi her kes icin gecerli olmali alti- yedi milyon insan secmis bunlari.

yanıt22
yanıt50
Demir Acer:

Parti kapatmak ile problem çözülmüyor, bugün dem yarın kem bunlar bunun hesabını yapip elli tane parti ismini bir kenara not etmiştir, partiyi kapat ve partide kiler dahil onlarin yedi sülalesine siyasi yasak getirki bir sonuca ulaşınsın.

487
43
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Kapansa ne olacak? Adını değiştirip değiştirip yeniden açıyorlar; defalarca yaşamadık sanki. Laf olsun...

464
15
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

En büyük destek veren bunlar zaten ,

308
55
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Ülkede en adaletli olması gereken kişi adalet bakanıdır; lakin bakıyorsunuz, savcı ve hakimlere talimat verir gibi, onları yönlendirici demeçler veriyor muhterem... O yüzden varlığı yok hükmünde gibi birşey gibidir hani yani.

yanıt22
yanıt9
Mustafa Koyukan:

parti kapatmak cözüm değil türbine oynamayalım.

210
6
yanıtYanıtla
Baykal Palandoken:

Yeter artık. Partiye değil kişilere ceza verin. Yoksa sıkıntı bitmiyor...

133
6
yanıtYanıtla
KARAYEL:

...yok ya, sen hangi dagda yasiyorsun, Insan Hakları Evrensel Bildirgesine göz atmani tavsiye ederim.

yanıt1
yanıt6
murtaza candurak:

vatandaşlıktan çıkartma ŞART!!

28
5
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ben bir gazi olarak dem partisi Türkiyeninmi yoksa pkk´nin partisimi artik tercihini yapmasini ve Türkiye büyük millet meclisi catisi altinda vatani bölmek isteyenlerin vatan hainlerinin terör sevicilerin irkcilarin yeri olamaz diyorum, ülkemizdeki kürt asilli kardeslerimiz dogudan güneydogudan daha fazla batida kuzeyde güneyda yasiyor ve cogunluk pkk´yi desteklemiyor kardesce adil bir beraberlikten yana dem partisi kürt asilli vatandasin bu istegini iyi degerlendirmeli ve tercihini yapmali.

18
8
yanıtYanıtla
Hoca:

Yıllardır bütün Kürt partilerine terör adı altına çamur ve suç attınız.. artık bu yalanlarıniza herkesin karnı tok.. arkadaş varsa bir suçlu gider belgelerle ortaya çıkartırsin millete gösterirsin ve hukuk önünde o kişinin cezasını verirsin.. durum böyle olursa eyvallah hep birlikte verilen kararın arkasında dururuz.. fakat diğer türlü sadece Kürt ayrımcılığı yaptığınızın herkes farkında

6
10
yanıtYanıtla
OkuYorum:

Buna inanarak şuraya yazmışsın ya bravo. kafalara bak ne güzel mis gibi. Valla kürt müsün bilmem ama benim eşim kürt. kürtlerin içindeyim. Hepsi, artık kürtlere hiç bir ayrım yapılmadığının farkında ve dem/hdp nin pkk bağlantısını açıkca görüyor. Sizin gibi, öcalanın heykelini dikmek isteyenin pkklı olduğunu anlamak istemeyenlere de ırk farketmeksizin vatan haini diyorlar. Siz hala nasıl kanıtlar istiyorsunuz anlamak mümkün değil.

yanıt0
yanıt1
mardinli yiğit:

bu senin üstüne vazife değil, bırak başkanın konuşsun

4
11
yanıtYanıtla
Tamirci Usta:

Bir daha acılmamak üzere kapatılmalıdır yaşa degişmeden kapatsan ne olur acık acık terörü destekliyorlar bunlar sınırdısı edilmelidir yoksa böyle terörle mücadele olmaz

11
3
yanıtYanıtla
ahmet:

adamlar atatürke küfretti chp lilerden ses yok alooo ordamısınız?

6
5
yanıtYanıtla
Firat Tas:

Olmayan Adalet'in Bakanı kaos bekçisi

5
5
yanıtYanıtla
Alaattin KALAFATOĞLU:

Derhal gereği yapılırsa ÇOK İYİ olur.????????????

8
1
yanıtYanıtla
suleyman altıntaş:

Komik bakanlarımız.

3
5
yanıtYanıtla
Deniz Tutar:

uygulanmayacak anayasa değişse ne olur. ilgili anayasa maddesi çok açık; terör ile iltisaklı parti kapatılır ve DEVAMINA DA İZİN VERİLMEZ !

6
1
yanıtYanıtla
Burak:

inşallah inşallah

6
1
yanıtYanıtla
bekir yapici:

kapatmak sorunu cözmüyor bunu defalarca yasadik malesef ikdidarlar oy kaygisinla bir cok seyde oldugu gibi bu sorunuda adeta canak tutuyor önlem almiyor hatta bazan silahi birakmayan teröristle pazarliga bile oturuyorlar aslinda parti kurulus düzügü önce bagimsiz anayasa ve ceza kanunu uzmanlarinca incelenmeli rapor halinde meclise sunulmali ve orda oylanmali parti mensuplari milletvekilleri terörü irkciligi savundugunda acil görüserek meclis kararinla ömür boyu siyaset yapmasi yasaklanmali.

5
0
yanıtYanıtla
ZAZA Burak:

Eğer Kürtler konfederasyonu, ayalet veya özerklik istemek teröre destek ise kaldırın seçimleri Kürtler niye seçime giriyorki şuan Türkiye’ye ayalet sistemi bir boy fazla geliyor evet ama er geç bu sisteme geçilmesi gerekiyor gelişen demokratik ülkelerde bu modeller hep ileri götürüyor geliştiriyor. Eğer Ortadoğu ülkeleri gibi savrulacaksak tekçilik ırkçılıga devam edin

3
2
yanıtYanıtla
Malatyalı:

Millet yoruldu bu eylem ve sözlerden. Birleşin bu ülkenin ekonomisini masal iylestiririz. Buna odaklanın boş işler.

2
2
yanıtYanıtla
Musa Gerçekçi:

Belirli bir partinin, muhterem başkanının iradesi ve istemiyle, adalet bakanliğına atanan birinden Adalet beklenirmi ,!

1
2
yanıtYanıtla
Ufuk Gökceoglu:

Helal bakanim, yanindayiz

2
0
yanıtYanıtla
Harun Demirtaş:

Kapatmayın siyasi hayatlarını sonlandırın kapa başka isimde devamwgsinlwr hep böyle oluyor kalıcı çözüm gerek

1
1
yanıtYanıtla
İsmimi ne yapacaksın:

Madem kapatacaktınız niye meclise soktunuz?

0
1
yanıtYanıtla
Matkap:

Terörü kim destekliyorsa; -Seçme ve seçilme hakkını elinden al -Vatandaşlıktan çıkar -Türkiye'ye giriş çıkışını yasakla -Türkiye'de edinmiş olduğu servetine el koy. Açık ve net olarak terörü destekleyenleri destekleyen partiler varsa; Kimin partisi olursa olsun, köklü partilerde dahil! -Partiyi kapat -Seçme ve seçilme hakkını elinden al -Vatandaşlıktan çıkar -Parti ve şahısların mal varlığına el koy Şayet bu hadiseler sonrası ülkede kaos çıkarmak isteyenler olursa; -ABD örnek alınabilir.

0
0
yanıtYanıtla
BozkurtTURK:

kapatın

0
0
yanıtYanıtla
Murat Tkn:

valahi bu ülkede 2 partide istemiyoruz 1 cisi MHP 2 ci DEM kapatın ikisinide ülkeye bak nasıl huzur geliyor bıktık ikisindende biri ırkçı diğeri malum yazmama gerek yok

0
0
yanıtYanıtla
bilal bozkurt:

Kapatmaya kapatırlar ama başka parti ismi değiştirip tekrar açarlar ne anladım bu isten

0
0
yanıtYanıtla
yakici halil:

Ne demek terore destege devam ederse???? En ufak destek oldugunun ilk anindan itibaren hemen en agir sekilde mudahale edilir. gerekirse dunya uzerimize gelsin NOKTA.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title