Haberler
Güncelleme:

CHP'de uzun gece! 4 il ve İstanbul'un 10 ilçesinde adaylar belli gibi

31 Mart'taki yerel seçimler öncesi CHP'de aday belirleme mesaisi tüm hızıyla sürüyor. Aynı gün içinde iki kez toplanan CHP MYK ve PM, adayların henüz açıklanmadığı il ve ilçelerdeki isimleri belirlemek için yoğun mesai harcıyor. Toplantıdan sızan listelere göre İstanbul'un 10 ilçesi ile 3'ü büyükşehir 4 il ve bazı ilçelerdeki belediye başkan adayları netleşmeye başladı. Öte yandan Hatay için yeniden aday gösterilen Lütfü Savaş'a yönelik tepkiler de toplantıda masaya yatırılacak. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (10)

Mark Kolçak:

Vallahi bana para bile verseler ben bu işleri yapamam. Hiç neşeli bir işe benzemiyor. Ben BRAVO derim böyle zor işlere neşeleri çalışabildiği için. Ancak ben beceremem.

11
29
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Resmen bu insanlarda yaşam için sevgi varki bu zor işleri yapıyorlar ? Bende bu kadar sevgi yok yaşam için. Ben artık yaşlanmışım olabilir ? Ben artık gidiyorum olabilir ? Ben artık hiçliğe gidiyorum ? Ancak geride kalanlar bu işleri yapmaya devam edecek ? Siz bu işleri yapmaya devam edin arkadaşlar. Ben artık gidiyorum. Ben artık hiçliğe gidiyorum. Pardon meyerki henüz 43 yaşındaymışım. Yani daha 30 senem kalmış olabilir ölmem için.

yanıt0
yanıt0
Mark Kolçak:

Ben demiyorum bu haberlerde kimse yalan söylemiş ancak şunu demek istiyorum.. yalancıları çok seviyorum çünkü yalancılar çok güzel şeyler çöpe atıyor. ben ise o güzel şeyleri çöpten alıp eve getiriyorum ve temizce yıkıyorum. hayatım yalancılar sayesinde neşeli olmuş.

3
9
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

akp kötü kabul chp tam beter

10
1
yanıtYanıtla
hepdoğruyusöyleyenbiri:

Sarıyer'de kaç yıllık Şükrü Genç dönemi bitiyor yani. Her kesimin sevdiği bir isimdi... Bu seçimde el değiştirebilir..

3
4
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

bu sefer chp agir darbe alacak

4
1
yanıtYanıtla
Cerkes:

İzmir ilcelere bakın bi saçma sapan kişileri koydunuz.. halk yoklaması yapımadan ne kadar alakasız vasa aday yaptınız

0
0
yanıtYanıtla
Merdan:

Bu chp'nin yapacağı en iyi iş akp'ye çalışmaktır.

0
0
yanıtYanıtla
Seko Seko:

Arnavutköyde bana göre hdp ye yakın bir isim aday gösterildi chp arnavutköyde göçmenlerden oy alırken bingöllü biri aday gösterilmesi tuhaf

0
0
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Bu siyasi işler hiç neşeli işlere benzemiyor. Ancak insanlar yinede yapıyor bu siyasi işleri. Acaba neden ? Bana dünyadaki tüm paraları verseler bile ben bu işleri uzun zaman yapamam.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title