Haberler
Güncelleme:

Putin'in nükleer tehdidi sonrası Macron geri adım attı: Ukrayna'ya asker gönderme planımız yok

Ukrayna'ya asker gönderme sinyali vererek gündem yaratan Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya lideri Putin'in nükleer tehdidi sonrası geri adım attı. Yeni açıklamasında Macron, Fransa'nın Ukrayna'ya askeri personel göndermeyi düşünmediğini ifade etti. Putin'in "NATO ülkelerinin Ukrayna'ya asker göndermesi durumunda nükleer silahları kullanırım" açıklamasının üzerinden henüz 24 saat geçmemişken, Rusya nükleer saldırı kapasiteli kıtalar arası balistik "Yars" füzesini test etmişti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

Elcabbar:

Macaro nun maçası yemedi,dansöz iyi kıvırıyor

140
5
yanıtYanıtla
Raşit Gungor:

putinin gözünde makarondan farkı yok bunun zaten tek lokmada yer.

yanıt8
yanıt1
İbrahim Demirel:

Macron amerikanın güvencesi olmadan gece bile rahat uyku uyuyamaz. Konu Filistin, Suriye, Afrika ülkeleri vs. Olursa ellerinden geleni yaparlar. Lakin Ruslara karşı geri vites yapmak zorundalar. Ruslara karşı herhangi bir sempatim yok ama avrupaya karşı her zaman Rusya daha iyidir.

95
2
yanıtYanıtla
deniz:

Ben uzun yillardir rusya da yasayan bir Turk olarak Putin ile gurur duyuyorum. Kimseye boyun egmedi ve egmeyecek. Vatani ve topraklarini savunmak icin herseye hazir. Birak Fransa yi, butun avrupa birlesseler Rusya nin 10 da 1 i etmezsiniz.

64
5
yanıtYanıtla
Genichiro:

Geri adım atmasalar hepimiz ölürüz zaten… Nükleer savaş bir delinin emrine kalır

45
10
yanıtYanıtla
murat:

Nato kesinlikle rusya ile savaşı kaldıramaz herkez için kötü sonuçları oldugunu bilyorlar zaten rusya kulanırsa bile rusya diye biryer kalmaz ikiside bluf yapyorlar orda kalır zaten.

14
12
yanıtYanıtla
Mustafa Levent:

yemedi elleğam sülüman

13
0
yanıtYanıtla
girilmez:

çapsız

12
0
yanıtYanıtla
Baba Can:

Safi rüzgar

12
0
yanıtYanıtla
Ömer Durmus:

Macron anca ufak tefek ermeniler gibi gecekondu devletleri kışkırtmayı bilir ki oda ipinin bağlı olduğu Amerika dan izinsiz yapamaZ. Ki Azerbaycan dan cevabını fazlasıyla aldı.

6
0
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Boş teneke kara kıtanın bahtsız insanları zannetti Putin amcayı ..

0
0
yanıtYanıtla
Haydar :

Nükleer savaş mutlaka olacak. Abd ve İngiltere'nin ortadan kalkmasına hiç bir sorun olmaz.Yiyin birbirinizi kapitalist faşiztler.insana değer vermeyenler

0
0
yanıtYanıtla
Orhan Eren:

rusya bir gun yakacak canini batinin da batinin batisinin da fuzeleriyle.

0
0
yanıtYanıtla
Veysel :

Putin bir gece ansızın gelebiliriz demiyor.Deneme için atılan balistik füzenin düğmesine basması yetti.Dünya lideri böyle olur.Fransaya Almanyaya geri adım attırır..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title