Haberler
Güncelleme:

Putin'den "Polonya'yı işgal etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt: Böyle bir şey söz konusu değil

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna ile savaşın başladığı günden beri ilk kez Batılı bir gazeteciye konuştu. Fox News'ün eski sunucularından olan eski Fox News sunucusu Tucker Carlson ile yaptığı röportajda, Ukrayna'da devam eden savaşta Rusya'yı yenmenin "imkansız" olduğunu belirten Putin, Polonya'ya saldırıp saldırmayacakları sorusuna böyle bir işgalin söz konusu olmadığı yanıtını verdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

er ak:

adam rusya devlet baskani ama sozleri ne kadar olculu. yok bir gece ansizin gelicez yok kiev kilisesinde ayin yapicaz falan demiyor. anlayana..

69
16
yanıtYanıtla
Süleyman İlteriş:

Bizi yenmeniz imkansız demek çok ölçülü

yanıt5
yanıt11
Ebu Huzeyfe:

Eğer Rusya’ya nükleer silah ile saldırılırsa bizde aynı şekilde karşılık veririz! - peki dünya bu şekilde yok olmaz mı ? Putin: Rusya’nın olmadığı bir dünyaya neden ihtiyaçımız olsun ?

yanıt6
yanıt1
Mark Kolçak:

Saldıran ülkeden her zaman kaçıp diğer ülkelere sığınmak lazım. Böylelik ile saldıran ülke ile çatışma olmaz ve can kaybı olmaz. Düşmana bile zarar vermek çok üzücü bir şeydir çünkü geride hatıra ve anılar kalır.

6
40
yanıtYanıtla
Ozzy Bjk:

Kaçmak mı? Sen Türk olamazsın!!!

yanıt31
yanıt12
Mark Kolçak:

Eski zamanlarda "Erkekliğin 100-de-99-u KAÇMAKDIR" demezlermiydi ?

yanıt2
yanıt0
Ebu Huzeyfe:

Bu mantıkla yerleşik hayata geçemezsin ! Burası bizim öz vatanımız ! Bi yere kaçmıyoruz Türk bayrağını son kişi ölene kadar ayakta tutmak zorundayız! Kaçan kaybetmiştir

yanıt3
yanıt0
Mehmet oduncu:

Trumpin gençliğimi karşıdaki olan :)

21
2
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Hı hı...o da ..öyle bir şey olsa..sanki söyleyecek.

10
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title