Haberler
Güncelleme:

Borusan Lojistik'te işten çıkarılan 4 işçi işe geri alındı

Borusan Lojistik'e ait limanda sendikaya üye olan 4 işçinin işten çıkarılması sonrası başlayan protesto gösterilerinin ikinci gününde polis müdahalesi yaşandı. Durum üzerine olay yerine çok sayıda milletvekili giderken 4 işçi işe geri alındı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Adam Bey:

Sendikasız işçileri çıkarsalardı ya. Borusan ozaman işçileri köle olarak kullanıyor. Bakalım işçiler orda ne şartlarda çalışıyor. 1 saat yemek molası yazarlar ama 15-20 dakika mola yaparlar. 8 saat sonrası ekstra mesai ödenmez, maaşlarına zam yapılmaz, işler daha da yoğunlaşırken dinlenme yasak. Bu firma kapatılsın artık. Çağ dışı.

27
9
yanıtYanıtla
tamer topaloglu:

Sendikalı yerde sendikasız işçi çalışmaz.sanirim hiç sendikalı yerde calismadin ya da hiç calismadin.

yanıt0
yanıt2
sade vatandaş:

artık insanlar yakın gelecekte yalnız yaşamasına yetecek kadar para kazanacak ev sahibi olamayacak zenginler daha zengin fakirler olacak çalışanlar kiradan para biriktirip ev almaya imkan bulamayacak parası olanlara zenginlere kölelik yapacak geçim zorluğundan evlilikler çocuk yapmalar azalacak bu yüzden toplumda gayrimeşru yaşam şekli artacak

16
1
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

4 işçi sağlam torbalı anlaşılan.araya bu kadar milletvekili belediye başkanı ne varsa mudahele etmiş

6
1
yanıtYanıtla
tamer topaloglu:

İşverenler faizin ve enflasyonun bu denli yüksek olduğu yerde bazı önlemleri almak zorunda bu tip hareketler işvereni zorda bırakacaktır. İşçilerde çalışacak iş yeri bulamaz.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title