Haberler
Güncelleme:

Bağcılar camilerinde namaz sonrası spor başlıyor

Bağcılar Belediyesi'nin düzenlediği '5 vakit spor' projesiyle yaşlılar, camilerde eğitmenler eşliğinde spor yapıyor. Namazdan sonra geçilen spor faaliyetleriyle eğitmen eşliğinde kültür fizik hareketleri yapılıyor. Etkinliğe katılanlar, yaptıkları spor hareketlerinin faydasını gördüğünü söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (15)

bilal genç:

Camiye huşu içerisinde girmek lazım Camide spor yapılmaz çok yanlış uygulama

75
164
yanıtYanıtla
Blackened:

Kim dedi onu? Nereden uyduruyorsunuz yahu böyle şeyleri? Atletizm müsabakası yapmıyorlar yahu basit egzersiz hareketleri yaptıkları. Dini kafanıza göre dar kalıplara sokup milleti dinden sogutmayin!

yanıt115
yanıt47
Est Este:

huşuulu hırsızlık yapan çok

yanıt101
yanıt9
Emin Dinc:

Siz olayları hep göründüğü gibi algıladığınız için bu devlet zor gelişiyor. Türkiye Cumhuriyeti önce Türk islam devletlerinde, Külliyeler vardı yani Camii de ibadet dışında eğitim, nikah, gibi aktif kullanılıyordu. Avlusunda yine sınıflar, konaklama ve dinlenme yerleri vardı. Alt kısmında veya dış çephesinde ise dükkanlar vardı. Bu yüzden genelde büyüktürler. Bu sayede içi boş kalmayan yapılardı.. Hem insanı dine karşı hoşnut ve meraka saygıya yol açıyordu.

yanıt31
yanıt7
SeyYah Saruhanli:

NERDE YAZIYOR O DEDİGİN SİZİN GİBİLER YAKINDA KİTAP CIKARIR BU GİDİŞLE .

yanıt1
yanıt1
Hsn:

Şu milleti dinden soğuttunuz cümlesi kadar saçma bir cümle yok tam bir slogan cümle.İnsan günahına dinden çıkmayıda kendi nefsiyle kendi iradesiyle yapar,hesap verirken ben şunun yüzünden soğudum palavrasının bir karşılığı olmayacak.Bırakın ona buna sallamayıda doğruyu araştırıp bulun

yanıt13
yanıt5
bekir yapici:

ben almanyada ufak bir köyde yasiyorum burda cogunlukla 80 yasinin üzerindeki insanlar bile alis verise bisikletle 3,5 km ötedeki markete gidiyor islerini kendileri görüyor her gün yürüyor belediye havuzuna yüzmeye her pazar sabahida kiliseye gidiyorlar cogunlugu fit ve asiri kilolu degil peki biz ne yapiyoruz ben dahil 50 yasinda ihtiyarladik diyerek köseye cekilip hareketsizlik ve neticesinde kilo aliyor kireclenme ve hastaliklarla bogusuyoruz.

62
8
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Orasi almanya emeklilik yasi 67 daha sonra emekli 450 eurolzk bir ise giriyor az maas aliyor calusmak zorunda bizimkiler ek zam maasa zam eyt emekli basvuru baba devlet bu parayi nerden alsin allah askina torunlar emekli maasi alamiyacak onlarin maasini yiyorsun

yanıt12
yanıt42
Mehmet Yarba:

Namaz aynı zamanda spordur; namazı hakkıyla kılan, hem Alllah rızasını kazanmış olur hem de spor yapmış olur !

38
27
yanıtYanıtla
Ahmet Erele:

dünya için bu önemli gelişmeyi aktardığınız için teşekkürlerimizi sunarız.

18
6
yanıtYanıtla
Doğuş:

Artık şaşırmıyoruz. Yakında halı saha maçıda yapılır

3
1
yanıtYanıtla
Salih Boyraz:

Camiler spor salonu mu oldu

1
2
yanıtYanıtla
zırzop:

Milletin abdestini kaçıracaksınız :)

1
0
yanıtYanıtla
Sefer Aydın:

Bu ülkede dinin ve ibadetin bi ağırlığı kalmadı zaten. Yakında ibadetten ziyade eğlence yerlerine döner.

0
0
yanıtYanıtla
Mukan Kağan:

Bağcılar belediyesi bu iş için spor salonu kiralasın, camilerimizin bir şerefi bir ağırlı vardır onuda ayaklar altına almayın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title