Haberler
Güncelleme:

Netanyahu'nun 4 aşamalı Gazze planı deşifre oldu! İşte ABD ile paylaştığı taslak metnin detayları

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun 4 aydır kan gölüne çevirdiği Gazze Şeridi'nin geleceğiyle ilgili 4 aşamalı bir yol haritası taslağı hazırladığı ve bunu ABD ile paylaştığı öğrenildi. Taslak metinde Suudi Arabistan, Mısır, Fas, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Bahreyn'in katılımıyla kurulacak bir Arap koalisyonu ile işbirliği içinde Gazze Şeridi'nde Fetih ve Hamas'ın yer almadığı yeni bir Filistin yönetiminin oluşturulması gibi detaylar da yer alıyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

Muammer Özgen:

İsrailin karşisında durabilen tek ordu gazze olduğu için ortadan kaldirma plani

37
4
yanıtYanıtla
harun demirtaş:

Hırsız o çocuğu

22
2
yanıtYanıtla
Hasan Aykuş:

Netenyahu! Bu dünyaya bi sığamadın gitti. Ama sana müjde var! Cehennemde yer sıkıntın olmayacak....

13
1
yanıtYanıtla
Kemal Yavuz:

Herkes ektiğini biçer.

8
4
yanıtYanıtla
Vedat Arman:

Köleleştirdikleri devletlerin konsorsiyumunu planlıyorlar. Vadedilen felaketi engellemek istiyorlar. Attıkları her adım sonlarını hızlandırmaya sebep olacak.

4
1
yanıtYanıtla
TUĞBA ÖZYILMAZ:

Allah seni tuzaklarinda bogsun katil netenyahu lanetli yaratik

4
1
yanıtYanıtla
Halo Dayı:

30 bine yakın insan öldürdüler. İslamı kullananlar ortada yok 4 aydır. Kandırılıyoruz farkına ne zaman varırsınız bilmem. Ama Osmanlı'nın son günleri gibi yaşantımız oluyor. Sonunuz iyi değil.

4
0
yanıtYanıtla
Kadir:

şeytanın insan suretine bürünmüş hali gibi yüz ifadesi var adamda.. gerçi bir şey de demek istemiyorum, ölmeden bir saat önce tövbe edeceği tutar da zan altında kalmayayım. ama bu hal üzerine ölürsen ateşin bol olsun

1
1
yanıtYanıtla
Google ile kayıt ol :

İsrailin kurduğu yeni Filistin devleti ha

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title