Haberler
Güncelleme:

Erdoğan'dan, Mossad'ın suikast planı iddiasına tepki: Buna cüret ederlerse bedelini çok ama çok ağır öderler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin dışında yaşayan Hamas üyelerine yönelik İsrail'in suikast planladığı iddiasına sert çıktı. Erdoğan, "Böyle bir yanlışa tevessül etmeleri halinde şunu bilmeleri gerekir ki bunun bedelini, bunun faturasını çok ama çok ağır öderler. Türkiye'nin hem istihbarat hem güvenlik alanında aldığı mesafeyi dünyada bilmeyen yoktur. Ayrıca biz dün kurulmuş bir devlet değiliz. Bunu da kimsenin aklından çıkartmaması gerekir." dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (24)

aristoteles:

Her secim aynı seneryo ama her seferindede yeniyor

76
31
yanıtYanıtla
onur yener:

Ne zırwalıyorsun...

yanıt21
yanıt57
Demir Acer :

Tayyip başkanin eline diğerleri su bile dökemez, hic olmazsa konusuyor diğerleri gibi korkak kedi gibi dus pus değiller)

45
58
yanıtYanıtla
esrefpasali:

ses var goruntu yok...

70
29
yanıtYanıtla
bbb yildiz:

bazılarının sesi de yok

yanıt12
yanıt19
Necdet:

Suudi Arabistan'ın Cemal Kaşıkçı için ödedikleri bedel gibi

62
16
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Bir Türk kendisine yapilan kötülüğü hiç bir zaman unutmaz, zamanini bekler ve misliyle geri vurur, bunu kafana soksan iyi olur.

yanıt2
yanıt8
Cevap :

Demir Acer: A haber izlemeyi bırakın.

yanıt5
yanıt2
Demir Acer :

a haber ile hic ilgilenmiyorum, ve akp li hic degilim sadece Turkum

yanıt2
yanıt1
Luckyboom:

Aklıma kaşıkçı cinayeti geldi. Sonra bir gülme.. Dedim ağlanacak halimize niye gülüyorum. Sessizlik.

58
10
yanıtYanıtla
bbb yildiz:

Bi tanesin Erdoğan

27
40
yanıtYanıtla
Oguz Turker:

İsraille yapılan anlaşmaları iptal edinde Filistin meselesinde ne kadar yiğit oldugunuzu görelim. Bunlar keske devlet beni filistine savaşmaya gonderse giderim diyip gel gidiyoz dendiğinde evde hastam var gelemem diyen sokaktaki dayılardan farksız.

55
11
yanıtYanıtla
Hsn:

Bazen gücün yetmez geri adım zorunda kalırsın,şu an ki küresel krizde her açıdan dahada güçlenene kadar tepkilerimiz sınırlı kalabilir gün gelecek masayı da dağatabileceğiz,şu an tekrar dünyayı karşımıza aldığımızda gelecek ekonomik dalgada hükümetin arkasında duracaksanız tüm anlaşmalar iptal olsun ama yine patates soğan diyecekseniz boşuna konuşma

yanıt8
yanıt9
Erkan Can :

en son bu can bu bedende oldukca faizler artmayacak ya da rahibi vermeyeceğiz fln da diyorduk.. çok inandırıcı değil mi ?

47
14
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Reis yine saplıyor :) bazı yüzeysel bakan beyin yoksunları da, gelip burada yorum yapıyor :) savundukları bay kemalin, görüntülü konuşmayı kendilerinin ülkeye kazandırdığı iddiası gibi :)

19
38
yanıtYanıtla
Erkan Can :

konuyu çarpıtmadan konuşulmuyor değil mi ? herkes reis ve geri vites yapmamasıyla ilgili yorum yapıyor,sen kalkmış ama kılışdar da şöyle diyosun ? ama reis te r yoktur diyemiyorsunuz

yanıt11
yanıt5
Bilir Kişi:

Erkan Can, yukarı da bir yoruma yazdım ama yayınlanmamış. Tekrar söylüyorum. Reiste R yoktur. Olsa, 20 yıldan fazladır bu ülkenin başında olmazdı :) Sizin R anlayışınız farklı ama tabi :) Ki siz çok mantıklı konuşuyorsunuz değil mi? Bay kemali savun (ki savun) sonra mantık ara :) istanbula vaad ettiklerinin neredeyse tamamını yapmamış birini cb yapmayı düşünüyordunuz :) şimdi ötede oynayın hadi :)

yanıt4
yanıt15
aristoteles:

Reis bir ggece ansızın diye soru soran yunanistanlı gazeteciye ben yunanistandan bahsetmedim dedi hahaha

yanıt19
yanıt3
Bilir Kişi:

aris isimliye ithafen, e kime neye söylediğini anlamanızı beklemiyoruz zaten :) bizler anlıyoruz :) ne yapılsa yapılsın, senin gibi zihniyetlerde işe yaramayacağı için, şimdi o gereksiz zihniyetinle yaşamaya devam et :)

yanıt4
yanıt11
Erkan Can :

bak arkadaş, şu ayrımı yapabildiğiniz gün belki cebiniz az dolacak ama ülke kazanacak.. reis miş kılışdar ya da başkasıymış kimse babamın oğlu değil aksine vergimizle maaşını alan ülkeye hizmet etmek zorunda olan insanlar. hatalarını savunduğumuz yok kimsenin,hepsi hesabını versin. Youtube a reis geri vites yaz ac izle,komik eğlenceli bir cok içerik var sayın Erdoğan'ın ağzından..

yanıt18
yanıt3
Osman Tokgonul:

Erkan Can ve Aristotales rumuzlu arkadaşlara hayret ediyorum ! Kardeşler bu " Bilmez kişiyi kendinize denk tutup da bu canlıya cevap veriyorsunuz . Bilmez sana soruyorum " :) " bu işaret ne demek beyin fukarası ( Sen öyle diyorsun ya gelene gidene ) Ne demek bu " :) " işaret ? Türkçe de böyle bir şey mi var IQ yoksunu .

yanıt6
yanıt1
aristoteles:

Kesinlikle r yoktur reiste :)

33
17
yanıtYanıtla
Malatyalı:

Laf ile soz ile gemi yürümüyor. Lafta bizimkinin üzerinde kimse olmaz. Icratida göz önünde.

27
12
yanıtYanıtla
Davut :

Reis sözünün arkasındadır, dediği doğrudur, devletimin adına sözü gücümüzü gösterici ve gururlandırıcıdır. Bu konuda taviz ve sonradan izahat vermemelidir.

4
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title