Haberler

Abdurrahim Albayrak: Cesare Prandelli ile Devam Edeceğiz

Güncelleme:

Galatasaray Başkan Yardımcısı Albayrak, taraftarların istifaya davet ettiği Prandelli'yle ilgili "Taraftarımız ne yaparsa yapsın Prandelli'nin arkasındayız." dedi.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Trabzonspor'a 3-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"BU ÇOCUKLAR BİZİ ŞAMPİYON YAPTI"

Taraftarın sağduyulu olmasını isteyen Albayrak, "Maça iyi başladık, 15-20 dakika iyi oynadık ancak daha sonra kötü bir performans yaptık. Bütün taraftarlarımızdan özür diliyoruz, Trabzonspor'u da tebrik ediyorum. Ben de tribünlerden geldim ama zor zamanda taraftarlarımız bizimle olsun, biraz daha sağ duyulu olmaları lazım ve böyle günlerde takıma sahip çıkmaları lazım. Kendilerini çok seviyorum, ben de tribünden geldim ve bu zor dönemde herkes taşın altına elini koydu. Bugüne kadar nasıl olduysa, bundan sonra aynı desteği bekliyoruz. Bu çocuklar bizi 2 sene şampiyon yaptı, yine yapacaklar." dedi.

"İÇİM YANIYOR"

Futbolculara gösterilen tepkiyi anlamadığını belirten Albayrak, "Futbolcularımızı yuhalamak taraftarımıza yakışmıyor. Bir futbolcuyu bir maçlık performansa göre eleştirmek olmak. Ben dün akşam gece 4'te yattım, sabah 9'da yattım. Nice olaylar ile uğraşıyoruz. Ayakta duracak halim yok ama görevimiz bu, Galatasaray için uğraşıyoruz. İçim yanmıyor mu, herkesten çok yanıyor. Şimdi sabaha kadar gezeceğim." şeklinde konuştu.

"SNEIJDER ÇOK YORGUNDU"

Prandelli'nin Sneijder kararını da değerlendiren Albayrak, "Sneijder, milli takımdan geldi çok yorgundu ve hoca da kendisiyle konuştu. Semih'in de sakatlığı vardı ve hoca onunla konuştu. Sneijder'in alacağı süre belliydi. Biz, Prandelli'nin arkasındayız ve taraftarlarımız ne yaparsa yapsın. Taraftarlarımızın da arkasındayız, futbolcularımızın da arkasındayız. 2 günde bir maç kaybedince hoca gönderilmez" ifadelerini kullandı.

2. BAŞKANDAN AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman da Prandelli'yle ilgili "Şu anda ne olacağını bilmiyoruz." ifadelerini kullandı, şunları söyledi:

"SNEIJDER'İ HERHALDE ANDERLECHT MAÇI İÇİN OYNATMADI"

"İnşallah Anderlecht'i yenerek yolumuza devam edeceğiz. Sneijder'i herhalde, Anderlecht maçı için oynatmadı. 3 tane yiyince istifa diye bağırmaları normal. Şu anda ne olacağını bilmiyoruz. Böyle mağlubiyetler olabilir. İstifa etmez, mağlubiyetler normal.

"ANDERLECHT MAÇIYLA BUNU TELAFİ EDECEĞİZ"

Galatasaray'ın konsantrasyonu herhalde Avrupa maçı içindi. Böyle bir şey olabilir, ama bu kadar da beklenen bir sonuç değil. Bugün galip gelsek, Anderlecht maçı için moral olurdu. Anderlecht'i yenip, bunu telafi edeceğiz."








Kaynak: Haberler.Com / Spor

Abdurrahim Albayrak Cesare Prandelli Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (78)

TurgayMobil-IOS:

Merak etme Abdurrahim bu hoca Senide yer bu taraftar bi gün gelir Senide yuhlar sevildiğini bil hemen gönder

12
0
yanıtYanıtla
GalatasaraymobilWeb@haberler.com:

Abdullahim aybayrak sen prandelliyi desteklemeye dewam et yarın türübünde yönetim istifa diye bağırsak hiç şaşırmayın Ogün da yakındır Prandelli istifa.

9
1
yanıtYanıtla
nereye kadarMobil-ANDROID:

yeter artık bu adamı kimse istemiyor göderin şu it-alyanı prendelli istenmiyor...

10
0
yanıtYanıtla
defollllllllllllll PrandelliMobil-ANDROID:

Abdurrahim bu Prandelli yüzünden sendende soğudum resmen

9
0
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YILDIZ:

Taraftara rağmen diyorsun yani. Taraftarın istediği olmayacaksa neden maça gelsin?Kaybedeceği birşey olmayan adamları getirmeyin galatasaraya. Ulan bi de yılmaz vuralı deneyin ne olur yani???

8
0
yanıtYanıtla
kayseri:

albayrak sacmalama bu hocayla bu takim gitmez yolun basindayken caresine bakin yoksa sende gidersin

8
0
yanıtYanıtla
gençfb liler:

prandelliyi , yedirmeyiz. . (gençfb lşler)

7
1
yanıtYanıtla
özfb li:

tiyatro güzel oynandı, gs nin ekmek teknesi ts düşmesin diye gs yenilecekti, 1-0 yenilse herkes şike var diyecek diye işi 3-0 a başladılar(2. devre gs deplasmanda yener). . . . azcık futboldan anlayan bunu sezer. . . birde olcan ve geçen senenin borcu ödenmiş oldu. . . . . uyanık olmak lazım. . şikeci her yerde şikecidir. . .

1
6
yanıtYanıtla
a e:

12 yaşında manager oynayan bir çocuk koyun bu kadrodan daha iyi kadro çıkarır

7
0
yanıtYanıtla
XZY:

4 OLMADI İSTİKRAR BOZULDU. . . İÇİM YANIYOR. . .

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title