Haberler

Türk Boksör, Rakibini Nakavt Ettiği Eldivenleri Kobani İçin Sattı

Güncelleme:

Süper orta sıklet boksör İsmail Özen, Sırp rakibini nakavtla yenerek kariyerinin 12'ci galibiyetini aldığı maçta giydiği eldivenleri Kobanili çocuklara yardım için sattı.

Hamburg Arena da düzenlenen boks galasında süper orta siklette Türk boksör İsmail Özen ile Sırp boksör Culum Solobodan karşı karşıya geldi.

TEKNİK NAKAVTLA RAKİBİNİ DEVİRDİ

34 yaşındaki boksör maçın ilk iki raundunu isabetli vuruşlar yaparak rakibin taktiğini bozdu. Üçüncü rauntta rakibini iyice sıkıştıran Özen dördüncü rauntta seri yumruklarla ağır darbeler indirdi. Maçın hakemi rakip boksörün sağlığını dikkate aldı ve araya girerek maçı bitirmek zorunda kaldı. Böylece İsmail Özen'i teknik nakavtla galip ilan geldi.

ELDİVENLERİNİ KOBANİ İÇİN SATTI

Maçı nakavtla kazanarak galip gelen Özen, çok mutlu olduğunu dile getirerek kendisini destekleyen herkese çok teşekkür ettiğini söyledi. Özen, "Maçı kazanacağıma inanıyordum ve seyircilerin büyük desteği ve tezahüratlarıyla birlikte galip geldiğim için çok sevinçliyim. Bu maçta giydiğim eldivenleri Kobani'de IŞİD şiddeti yüzünden evlerini terk eden ve zor şartlarda Türkiye sınırda kamplarda kalan çocuklara yardım etmek için açık artırmaya sunuyorum. Kendim bizzat oradaki kampa gittim ve çocuklarla konuştum ne şartlar altında çocukların hayat mücadelesi verdiğini gördüğüm için bu aksiyonu yapıyorum. Destek olan herkes çok teşekkür ediyorum" dedi. Özen'in yardım için açık artırmaya sunduğu eldivenler üç bin Euro'ya sahibini buldu.

"BU KAMPLARDA İNSANLIK DRAMI YAŞANIYOR"

İsmail Özen ilk kutlayanlar arasında bulunan sanatçı Ferhat Tunç, Özen'i tebrik ederek yaptığı yardım kampanyasına değindi. Tunç, "bu kamplarla tam bir insanlık dramı yaşanıyor. Dünya IŞİD belasına karşı çok duyarsız davranıyor. Yeni doğan çocuklar soğuklar yüzünden ölüyor. Buradan tüm dünyaya sesleniyorum acilen bir yardım koridorunun açılması ve oradaki insanlara acil olarak yardım götürülmesi lazım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İsmail Özen Ferhat Tunç Kobani Spor Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500

Yorumlar (83)

Malatyalı KürtMobil-IOS:

Her biji Kürdistan

75
45
yanıtYanıtla
elazığlı:

ayrıca adam türk değil ne hemen türk diyorusunz. . turklerin çoğunluğu işidin yanındadır. . kürtlere karşıdır. . . ALLAH KÜRDÜ KORUSN

36
35
yanıtYanıtla
Gulen adam Mobil-IOS:

Her biji kardesim sen turk olamasin zaten turkler yasain isid diyor sen kar olsun isid ve yandaslari diyorsun bakin bakalim aristirin kurdler olamasa siz turkler hic bir baltaya sap olamasiniz

37
23
yanıtYanıtla
HABERE BAKmobilWeb@haberler.com:

KÜRT OĞLU KÜRT olan bir insanı, bu çağda türk diye yuturmayı ne zaman bırakacaksınız.Kürtleri kandiramazsınızda,yine kanan türklerdir :

45
13
yanıtYanıtla
acer:

ERGENEKOn bir türk destanıdır amerika da arupası da israili de çini deTürklere ne olursa olsun bir gün intikamlarını alacaklarını unutmasınlar. Hitler anladı ama siz anlayamadınız. . .

8
48
yanıtYanıtla
ELAZIĞLI:

işte hep böyle oluyor. türkler nerde bir başarı oldumu zimmetine geçiriyorlar. . . KÜRT ALEVİ BOKSOR CU KARDEŞİMDEN BUNLARA TEPKİ VERMESİNİ DİLİYORUM. . . ÇEKİN ELLERİNİZİ KÜRTLERİN BAŞARISI UZARİNDE HEMEN SAHİPLENMEYİN. .

35
16
yanıtYanıtla
piskopat:

kürtler kafayi yemis, bunlar tam milliyetci. Iste bu milliyetcilik sizin boynunuzu kiracak, cünküt bu nedenden kimse size devlet kurmaya yardim etmiyor

12
38
yanıtYanıtla
Kralkaradeniz_@hotmail.commobilWeb@haberler.com:

Yaw he he sanki Turk olsaydi bunu yapar miydi. Kobene onun umurunda mi olurdu. Turk bayragiyla bi iki tur atardi. So.ra Ne mutlu turkum diyene derdi. Ismail bi Kurt ve ancak o bu duyarliliga sahip olur.

34
13
yanıtYanıtla
ElazığlıyızMobil-IOS:

Kesin Kürt Tür Türk işi değil helal sana

33
12
yanıtYanıtla
kürşat1461:

Ulan ülkeniz yok diye size de TÜRK diyorlar gundiler! Hepinizin cebinde TÜRKİYE CUMHURİYETİ kimliği var mı, var. Konu kapanmıştır! He bu arada bu söylediklerim vatan hainleri için geçerli değil. Onlar istese de TÜRK olamaz!!

21
22
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title