Haberler

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu Ramazan Bayramı'nı kutladı

Güncelleme:

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı huzur ve esenlik içinde geçirmeleri için gerekli önlemlerin alındığına dikkat çekerek Ramazan Bayramı'nı kutladı. Hacıbektaşoğlu, vatandaşlara trafik kurallarına titizlikle uymalarını, daha dikkatli davranmalarını temenni etti ve bayramı huzur ve esenlik içinde geçirmeleri için gerekli önlemlerin alındığını belirtti.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı huzur ve esenlik içinde geçirmeleri için gerekli önlemlerin alındığına dikkat çekerek Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu, maneviyatı en üst seviyede hissedilen, duaların kabul olduğuna inanılan Ramazan Ayı'nı geride bırakırken Ramazan Bayramı'nı coşkuyla kutlamanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti. Vatandaşlara da trafik kurallarına titizlikle uymalarını, daha dikkatli davranmalarını temenni eden Hacıbektaşoğlu, vatandaşların bayramı huzur ve esenlik içinde geçirmeleri için gerekli önlemlerin alındığına dikkat çekti. Hacıbektaşoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Birlikte iftar sofralarını paylaştığımız, kıymetli büyüklerimizi ve dostlarımızı ziyaret ettiğimiz, maneviyatı en üst seviyede hissedilen, duaların kabul olduğuna inandığımız Ramazan ayını geride bırakırken şimdi birlikte bu kutlu ayın getirdiği huzur ve bereketi, Ramazan Bayramı'nı coşkuyla kutlamanın heyecanı içindeyiz.

Ramazan ayı sadece oruçla sınırlı kalmayan; sabır, merhamet, hoşgörü ve paylaşım gibi değerleri hissettiren önemli bir zaman dilimidir. Birbirimize karşı anlayışlı ve hoşgörülü olmak, farklılıklarımızı zenginlik olarak görmek, kardeşlik duygularımızı güçlendirmek; Ramazan'ın öğretilerinden sadece birkaçıdır.

Ramazan Bayramı, bu manevi yolculuğun doruğa çıktığı, komşular arasındaki dayanışmanın arttığı, kardeşlik bağlarının güçlendiği, toplumun bir araya gelerek birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiği, sevgi ve paylaşımın en yoğun hissedildiği zamanlardan biridir.

Bayram sevincini aileleri ve sevdikleri ile paylaşmak için tatil boyunca seyahat edecek olan tüm vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde ulaşması için trafik kurallarına titizlikle uymalarını istirham ediyor, daha dikkatli davranmalarını içtenlikle temenni ediyorum.

Vatandaşlarımızın bayramı huzur ve esenlik içinde geçirmeleri için gerekli önlemler alınmıştır. Bayram süresince özveriyle görevi başında olan başta güvenlik, sağlık, zabıta ve itfaiye personeli olmak üzere bütün mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; mübarek Ramazan Bayramının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi temenni ediyor; kahraman gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin aileleri başta olmak üzere tüm Zonguldaklı hemşehrilerimin bayramını en içten duygularımla kutluyor; sağlık ve mutluluk dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.' - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Hacıbektaşoğlu Ramazan Bayramı Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
title