Haberler

Üniversite Öğretim Üyeleri Ziyarette Bulundu

Güncelleme:

İstanbul Beykent Üniversitesi, Özbekistan Gazetecilik ve Kitle İletişim Üniversitesi ve Amerika Rochester Teknoloji Üniversitesi öğretim üyeleri, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer'i ziyaret etti. Ziyarette plaket takdim edildi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür edildi.

İstanbul Beykent Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mine Demirtaş, Özbekistan Gazetecilik ve Kitle İletişim Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Nazira Tashpolatova ve Doç. Dr. Nozima Muratova ile Amerika Rochester Teknoloji Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Muhammet Kesgin, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer'e ziyarete bulundu.

Zonguldak Bülent Ecevit Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen I. Uluslararası Batı Karadeniz Sempozyumu'na (BİSEM 24) katılan İstanbul Beykent Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mine Demirtaş, Özbekistan Gazetecilik ve Kitle İletişim Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Nazira Tashpolatova ve Doç. Dr. Nozima Muratova ile Amerika Rochester Teknoloji Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Muhammet Kesgin'i makamında ağırladı.

Ziyarette ZBEÜ İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Tuğba Akdal da yer aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özölçer, öğretim üyelerini üniversitede ağırlamaktan dolayı memnuniyetlerini dile gererek plaket takdim etti. Konuklar ise misafirperverliğinden dolayı Rektör Özölçer'e teşekkür etti. Ziyaret iyi niyet temennileri ise sona erdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Ecevit Üniversitesi Beykent Üniversitesi Bülent Ecevit Özbekistan Zonguldak İstanbul Rektör Eğitim Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title