Haberler

Three Arrows Capital kurucu ortağından tepki çeken açıklama

Güncelleme:

Kripto para piyasasının önde gelen hedge fonlarından biri olan Three Arrows Capital (3AC), 2022'deki piyasa düşüşleri sonucunda iflas etti. Kurucu ortaklarından Kyle Davies, iflas konusunda pişmanlık duymadığını belirtti. Davies, şirketlerin yaşam döngüsü içerisinde iflasın kaçınılmaz bir son olduğunu savundu. 3AC'nin iflası, çeşitli yasal süreçleri başlattı ve kurucu ortaklardan Su Zhu, Singapur'da dört ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kripto para piyasasının en çalkantılı dönemlerinden birinin merkezinde yer alan Three Arrows Capital (3AC), kurucu ortağı Kyle Davies'in iflasa ilişkin pişmanlık duymadığı açıklamalarıyla yeniden gündemde. Başarısız girişimci Kyle Davies, bu açıklamalarıyla kripto topluluğu tarafından tepki görüyor.

3AC Kurucuları Pişmanlık Duymuyor

Bir zamanlar kripto para piyasasının önde gelen hedge fonlarından biri olan Three Arrows Capital (3AC), 2022'de yaşanan piyasa düşüşlerinden ağır darbe alarak iflas etti. Bu olay, kripto para sektörünün risklerini ve yönetim zorluklarını gözler önüne sererken, 3AC'nin kurucularının son durumu da dikkat çekici.

Şirketin kurucu ortaklarından Kyle Davies, konuk olduğu programda, iflasla ilgili pişmanlık duymadığını ve şirketlerin yaşam döngüsü içerisinde iflasın kaçınılmaz bir son olduğunu savundu. Davies, önemli olanın kuruluş ve yönetim süreçlerindeki başarılara odaklanmak gerektiğini vurguladı.

2012 yılında Su Zhu ile birlikte kurulan 3AC'nin iflası, İngiliz Virgin Adaları, Singapur ve ABD'de bir dizi yasal süreci beraberinde getirdi. Su Zhu'nun tasfiye sürecine katılmadığı gerekçesiyle Eylül 2023'te Singapur'da tutuklanması ve dört ay hapis cezasına çarptırılması, şirketin yaşadığı krizin boyutlarını gözler önüne serdi. Zhu, Aralık 2023'te tahliye edildi.

Davies, Zhu'nun yakalanmasına yol açan mahkeme tarihinden haberdar olmadıklarını savundu ve avukatlarını bu bilgi eksikliği sebebiyle kovmayı düşündüklerini ifade etti. ABD vatandaşlığından çıkıp Singapur vatandaşlığına geçen Davies, Zhu'nun cezasını çekmek için Singapur'a dönmediğini ve kısa vadede dönmeyi planlamadığını da sözlerine ekledi.

3AC'nin kurucuları, iflasın ardından Dubai'de OPNX adında bir iflas talep borsası kurdu. Ancak borsa, düzenleyici kurumlar tarafından lisanssız faaliyet göstermekle suçlanarak kapatıldı. Sonrasında OPNX, LAMB adı altında yeniden faaliyete geçtiğini duyurdu.

Son olarak bu gelişmelerin ışığında, Singapur Merkez Bankası 3AC kurucularına finansal hizmetler sektöründe faaliyet gösterme yasağı getirdi. Ayrıca, bir İngiliz Virgin Adaları mahkemesi 3AC kurucularına ait 1 milyar doları aşkın varlığı dondurma kararı aldı.

Kaynak: Haberler.com / Kripto

Kripto Para Singapur Kripto Borsaları Kripto Yatırım Kripto Haberler

Bakmadan Geçme

Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title