Haberler

Tether, USDT ve XAUT'u TON Blockchain'e Taşıyor

Güncelleme:

ABD dolarına endeksli USDT ve altın destekli XAUT stablecoinlerini piyasaya sürecek olan Tether, bu yenilikçi adımı The Open Network (TON) Blockchain platformunda gerçekleştiriyor. USDT, 20 Nisan itibarıyla kullanıma sunulacakken, XAUT takip eden aylarda platforma eklenecek. Bu entegrasyon, kullanıcılara gelişmiş finansal deneyimler sunmayı ve ödeme ve oyun alanlarında yeni fırsatlar yaratmayı hedefliyor.

Tether, ABD dolarına endeksli USDT ve altın destekli XAUT stablecoinlerini yenilikçi bir adım olarak The Open Network (TON) Blockchain platformuna entegre ediyor. Bu entegrasyonu destekleyecek olan USDT, 20 Nisan itibarıyla kullanıma sunulacak. XAUT ise takip eden aylarda platforma eklenecek. Tether'in bu hamlesi, kullanıcılara gelişmiş finansal deneyimler sunarken aynı zamanda ödeme ve oyun alanlarında da yeni fırsatlar yaratmayı amaçlıyor.

TON Blockchain'de Yeni Bir Finansal Dönem Başlıyor

Stablecoin ihraççısı Tether, ABD doları destekli USDT ve altın destekli XAUT stablecoinlerini The Open Network (TON) Blockchain üzerinde piyasaya sürüyor. Tether CEO'su Paolo Ardoino konuyla ilgili yaptığı açıklamada, USDT on TON'un (TON ağındaki USDT) 20 Nisan'da yayına gireceğini ve XAUT on TON'un (TON ağındaki XAUT) ise önümüzdeki aylarda kullanıma sunulacağını söyledi. Ardoino, USDT'nin pek çok Blockchain ağında olmasına rağmen, TON'un XAUT'nin Ethereum'dan sonra genişlediği ikinci Blockchain ağı olduğunu söyledi.

Stablecoin pazarının öncüsü Tether kısa bir süre önce sektörel yeniden yapılanma sürecine girerek faaliyetlerini çeşitlendirdiğini açıkladı. Pazar lideri USDT stablecoininin arkasındaki şirket Tether, yeni stratejik hamleleri dört ana dalda sınıflandırdı.

Bu kapsamda, USDT stablecoini artık "Tether Finance" adı altında faaliyet gösterecek bir birim tarafından yönetilecek. Şirketin, Bitcoin madenciliği alanındaki yatırımları "Tether Power" isimli bir başka birim tarafından idare edilecek. Teknolojik inovasyonlara odaklanacak olan "Tether Data" birimi ise özellikle yapay zeka gibi alanlarda girişimleri yönetecek. Şirketin son birimi "Tether Edu" ise eğitimle ilgili projelere öncülük edecek.

Kaynak: Haberler.com / Kripto

Kripto Para Kripto Yatırım Kripto Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title