Haberler

Seul'un Gökyüzünden Büyüleyici Manzaraları: Lotte Kulesi

Güncelleme:

Güney Kore'nin başkenti Seul'un panoramik manzarasını sunan Lotte World Kulesi'ndeki SEOUL SKY, ülkenin en yüksek ve dünyanın beşinci en yüksek binasıdır. 117-123 katlar arasında sergi alanı, gözlem katı, gökyüzü güvertesi ve daha fazlasını içeren bu gözlem evi, çift katlı Sky Shuttle asansörü ile dakikada 600 metre hızla ziyaretçileri etkileyici yüksekliklere taşıyor. Dünyanın en yüksek cam zeminli gözlem güvertesi, gündüz gece Seul'un büyüsünü unutulmaz bir şekilde sunuyor.

AV. BEDİA TEYMUR - GÜNEY KORE GEZİ YAZISI

Lotte World Kulesi'nde yer alan SEOUL SKY, ziyaretçilere Güney Kore'nin başkenti Seul'un büyüleyici panoramik manzarasını sunuyor. Ülkenin en yüksek ve dünyanın beşinci en yüksek binası olma özelliği taşıyan, gökyüzüne yükselen bir gözlem evidir. 117-123 katlar arasında yer alan SEOUL SKY, sergi alanı, gözlem katı, gökyüzü güvertesi, tatlı kafesi, gökyüzü terası, salon ve daha fazlasını içeren geniş bir alana sahip.

Ziyaretçiler, dakikada 600 metre hıza ulaşan çift katlı Sky Shuttle asansörü ile bu göz kamaştırıcı yüksekliğe çıkıyor. Asansör yolculuğu sırasında, duvarlarda ve tavanında oynatılan videolarla bir dakikalık yolculuk adeta bir an içinde gerçekleştiriyor.

Seul'un Gökyüzünden Büyüleyici Manzaraları: Lotte Kulesi

Zemin katlardaki sergi alanında, Kore'nin kültürel mirasını ve tarihini yansıtan sanat eserlerini keşfetmek mümkündür.

Gözlem güvertesinde ziyaretçiler, iki kat yükseklikteki cam pencereler sayesinde kesintisiz bir manzara izliyor. Yerden 478 metre yükseklikteki Sky Deck, dünyanın en yüksek cam zeminli gözlem güvertesi olarak Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na adını yazdırmış. Görüş mesafesinin sınırlı olduğu günlerde bile, ziyaretçiler Sky Theater sayesinde gökyüzünün keyfini çıkarabilirsiniz.

Gözlem evine gelenler, 120. kattaki Sky Terrace, açık bir atmosferde Seul'un manzarasını izleyip, 119. katta bulunan Sky Friends Cafe'de sunulan eşsiz menüdeki yöresel tatlıların lezzetlerini tadabilirler

SEOUL SKY, hem gündüz hem de gece unutulmaz manzaralar sunarak, ziyaretçilere Seul'un büyüsünü her açıdan gösteren bir gözlem evidir.

Av. Bedia Teymur İnstagram: https://www.instagram.com/av.bedia.teymur/

Kore Turizm Organizasyon: https://www.instagram.com/ktoturkiye/

Kaynak: Haberler.com / Turizm

Güney Kore Dünya Seul Kore Kültür Seyahat Turizm Tur - Tatil Kültür Sanat Dünya Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title