Haberler

Serhat Oğuz kimdir? AK Parti Ankara- Kahramankazan Belediye Başkanı adayı Serhat Oğuz kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Serhat Oğuz kimdir? AK Parti Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı adayı Serhat Oğuz kaç yaşında, nereli? AK Parti'nin Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı adayı olan Serhat Oğuz hakkında merak edilenler gündemde. Oğuz'un kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu gibi bilgiler kamuoyu tarafından merak ediliyor.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin ve Cumhur İttifakı'nın Ankara'daki ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. AK Parti Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı adayı Serhat Oğuz oldu. Serhat Oğuz kimdir? AK Parti Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı adayı Serhat Oğuz kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizde...

SERHAT OĞUZ KİMDİR?

  • Serhat Oğuz, 1976 yılında Ankara-Kahramankazan'da dünyaya geldi. Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü 1998 yılında bitirdi.
  • 1998'de Hatay'a Öğretmen olarak atanan Oğuz, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Edebiyatı Anabilim Dalında Yüksek Lisansını yaptı. 1999 yılından beri, Kahramankazan'da görev yapmaktadır.
  • Askerliğini, 2002-2003 yılları arasında Jandarma Genel Komutanlığında Yedek Subay olarak tamamladı. Askerlik dönüşü, Kahramankazan'daki pek çok okulda görev yapan Oğuz, 2013-2014 yılları arasında da Kahramankazan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görevlendirildi.
  • 2014'te Kahramankazan Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesine Okul Müdürü olarak atanan Oğuz, 2016'dan beri Kahramankazan İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak çalıştı. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kahramankazan Belediye Başkan Adayı olabilmek için görevinden ayrıldı.
  • 2005 yılında Eğitim-Bir Sen Kahramankazan teşkilatını kurdu ve İlçe Başkanı olarak aralıksız 7 sene görev yapan Oğuz, İlim Yayma Cemiyetinin Kahramankazan Şubesini kurdu, 16 Ocak 2017 tarihine kadar da Kurucu Şube Başkanı olarak görev yaptı ve halen yönetim kurulu üyesidir.
  • Serhat Oğuz, İlim Yayma Cemiyetinin Kahramankazan Şubesini kurdu, 16 Ocak 2017 tarihine kadar da Kurucu Şube Başkanı olarak görev yapan Oğuz,halen yönetim kurulu üyesidir.
  • Serhat Oğuz, 2001, 2002 yıllarında bir grup arkadaşıyla birlikte "Kazan Kent" adıyla yerel bir gazete çıkardılar. Kahramankazan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü dergileri ve Kahramankazan Belediyesi tarafından bastırılan bazı eserlerin hazırlanmasında görev aldı.
  • 2013 yılında Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen ve 9600 şiirin katıldığı yarışmada Türkiye üçüncüsü oldu, dönemin Kültür Bakanı Sayın Ömer Çelik tarafından plaket ve takdir belgesi ile ödüllendirildi.
  • Evli ve 2 çocuk babasıdır.
  • Serhat Oğuz, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Ak Parti Ankara Kahramankazan Belediye Başkan adayı olmuş ve kazanmıştır. 2019 yılından beri belediye başkanı olan Serhat Oğuz 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde de Cumhur İttifakı'nın Kahramankazan Belediye Başkan adayı olmuştur.

NEREDE OY KULLANACAĞIM?

Nerede oy kullanacağınızı, seçim dönemlerinde sandık seçmen listeleri kesinleştikten sonra e-Devlet kapısı üzerinden, www.ysk.gov.tr adresinden "Nerede Oy Kullanacağım" bölümünden, YSK mobil uygulamasından öğrenebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kahramankazan Serhat Oğuz AK Parti Ankara Gündem Yaşam Politika Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title