Haberler

Semih Dere kimdir? CHP Denizli Çivril Belediye Başkan Adayı Semih Dere kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Semih Dere kimdir? CHP Denizli Çivril Belediye Başkan Adayı Semih Dere kaç yaşında, nereli? CHP'nin Denizli Çivril Belediye Başkan adayı Semih Dere hakkında merak edilenler. Semih Dere'nin yaşı, nereli olduğu ve politik kariyeri hakkında bilgi edinin.

Siyasi arenada heyecan her geçen gün daha da artıyor. 31 Mart yerel seçimi için nefesler tutuldu. Bu süreçte en merak edilen konulardan biri de partilerin il ve ilçeler için belirlediği adaylar. Vatandaşlar, seçime giderken kendileri için en doğru kararı vermek üzere adayları araştırmaya devam ediyor. CHP Denizli Çivril Belediye Başkan adayı ise Semih Dere. Semih Dere nereli, kaç yaşında? İşte ayrıntılar…

SEMİH DERE KİMDİR?

Semih Dere, 1987 yılında Denizli'de hayata gözlerini açtı. İlköğrenimini Çivril'de tamamladıktan sonra 2005 yılında Denizli Erbakır Fen Lisesi'nden mezun oldu. Üniversite eğitimine İstanbul Kültür Üniversitesi'nde devam eden Dere, 2010 yılında Endüstri Mühendisliği ve İşletme bölümlerinden başarıyla mezun oldu. Ardından, 2012 yılında aynı üniversitede İnşaat Mühendisliği Proje Yönetimi Programı'nda yüksek lisansını tamamladı.

İşletme alanında doktora eğitimi almak üzere İstanbul Kültür Üniversitesi'ne devam eden Semih Dere, derslerini tamamladıktan ve yeterlilik sınavını başarıyla geçtikten sonra tez aşamasında eğitimine ara verdi. İş hayatına üniversite bünyesinde Mühendis olarak başlayan Dere, daha sonra İstanbul Kültür Üniversitesi'nde Genel Sekreter Yardımcılığı görevini üstlendi. Nişantaşı Üniversitesi'nde Öğretim Görevlisi ve Üst Düzey Yönetici olarak çalıştıktan sonra memleketi Çivril'e döndü.

2017 yılında kendi adını taşıyan Dere Mimarlık Mühendislik firmasını kurarak inşaat sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Semih Dere, 2019 yılında Dora Girişimcilik firmasıyla züccaciye ve ev tekstili sektörlerinde de iş yapmaya başladı. Aynı zamanda siyasi alanda da aktif olan Semih Dere, 2017 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı. 2019 seçimlerinde CHP İlçe Belediye Meclis Üyesi seçilerek İmar Komisyonu Üyeliği ve İmar Komisyonu Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlendi. Halen CHP Grup Başkan Vekilliği görevini sürdürmektedir. Evli olan Semih Dere'nin bir kız çocuğu bulunmaktadır.

NEREDE OY KULLANACAĞIM?

Nerede oy kullanacağınızı, seçim dönemlerinde sandık seçmen listeleri kesinleştikten sonra e-Devlet kapısı üzerinden, www.ysk.gov.tr adresinden "Nerede Oy Kullanacağım" bölümünden YSK mobil uygulamasından öğrenebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Semih Dere Denizli Çivril Gündem Yaşam Politika Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title