Haberler

Pınar Karşıyaka - Manisa BB Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Pınar Karşıyaka - Manisa BB Basket maçı CANLI İZLE!

Güncelleme:

Basketbolseverler tarafından heyecanla beklenen karşılaşmalardan bir tanesi olan Pınar Karşıyaka - Manisa BB Basket maçının yaklaşması ile birlikte birçok kişi Pınar Karşıyaka - Manisa BB Basket maçı ne zaman? Sorusunu merak etmeye ve araştırmaya başladı. Peki, Pınar Karşıyaka - Manisa BB Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Pınar Karşıyaka - Manisa BB Basket maçı CANLI İZLE!

Pınar Karşıyaka - Manisa BB Basket maçı ne zaman? Sorusu maçı izlemek isteyen kişiler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Maçı televizyon üzerinden izlemek isteyen kişiler ise Pınar Karşıyaka - Manisa BB Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Pınar Karşıyaka - Manisa BB Basket maçı şifreli mi? Sorularını merak ediyor. Peki, Pınar Karşıyaka - Manisa BB Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Pınar Karşıyaka - Manisa BB Basket maçı ne zaman? Pınar Karşıyaka - Manisa BB Basket maçı CANLI İZLE!

PINAR KARŞIYAKA - MANİSA BB BASKET MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Pınar Karşıyaka ile Manisa BB arasındaki Basketbol Süper Ligi maçı, 6 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek. Maç, Türkiye saati ile 18:00'de başlayacak. Canlı yayın için Bein Sports 5, beIN Sports Haber ve beIN Sports Tod TV kanalları kullanılabilecek. Bein Sports 5, Digiturk 81, Kablo TV 236 numaralı kanallar üzerinden şifreli olarak izlenebilirken, beIN Sports Haber, Digiturk 85, Kablo TV 223 numaralı kanallar aracılığıyla şifresiz olarak yayınlanacak. Ayrıca, beIN Sports Tod TV, Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir. Maç, İzmir'de, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacak.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Pınar Karşıyaka Karşıyaka Manisa Gündem Yaşam Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title