Haberler

Özdemir Manavoğlu kimdir? AK Parti Antalya- Muratpaşa Belediye Başkan adayı Özdemir Manavoğlu kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Özdemir Manavoğlu kimdir? AK Parti Antalya- Muratpaşa Belediye Başkan adayı Özdemir Manavoğlu kaç yaşında, nereli? Özdemir Manavoğlu, AK Parti'nin Antalya-Muratpaşa Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Manavoğlu'nun kim olduğu, kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu hakkında bilgiler merak konusu oldu.

Ak Parti 31 Mart seçimleri öncesinde seçim kongresi gerçekleştirmiş ve adaylarını açıklamıştı. Peki, Özdemir Manavoğlu kimdir? AK Parti Antalya- Muratpaşa Belediye Başkan adayı Özdemir Manavoğlu kaç yaşında, nereli?

ÖZDEMİR MANAVOĞLU KİMDİR?

  • 1981 yılında Antalya'da doğmuştur.
  • Özdemir Manavoğlu ilk öğrenimini Antalya Kolejinde, Orta öğrenimini Atatürk Ortaokulu ve lise eğitimini Antalya Lisesinde tamamladı.
  • İstanbul Yeditepe Üniversitesinde İç Mimarlık bölümünden mezun oldu.
  • Daha sonra ticaret hayatına atıldı.
  • Demokrat Parti Muratpaşa İlçe yönetiminde bulundu.
  • Özdemir Manavoğlu daha sonra AK Parti'de siyaset yaşantısına başladı.
  • Özdemir Manavoğlu Antalya Büyükşehir ve Muratpaşa belediyesi meclis üyesi olarak görev yaptı.
  • Evli ve iki çocuk babası olan Özdemir Manavoğlu iyi derecede İngilizce biliyor.
  • Özdemir Manavoğlu Antalya'nın köklü ailelerinden olan Manavoğlu ailesinin ferdidir.
  • Babası mimar Mehmet Manavoğlu 1994 /1999 yılları arasında; Antalya'nın Büyükşehir olması ile, şehrin merkezi halinde olan Muratpaşa ilçesinin ilk kurucu Belediye Başkanı olmuştur.

NEREDE OY KULLANACAĞIM?

Nerede oy kullanacağınızı, seçim dönemlerinde sandık seçmen listeleri kesinleştikten sonra e-Devlet kapısı üzerinden, www.ysk.gov.tr adresinden "Nerede Oy Kullanacağım" bölümünden, YSK mobil uygulamasından öğrenebilirsiniz.

Özdemir Manavoğlu kimdir? AK Parti Antalya- Muratpaşa Belediye Başkan adayı Özdemir Manavoğlu kaç yaşında, nereli?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Muratpaşa AK Parti Antalya Gündem Yaşam Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title