Haberler

Otobüste engelli adam ve eşinin darp eden saldırgan tutuklandı mı? Engelli adam ve eşinin darp eden saldırganın son durumu ne?

Güncelleme:

Mersin'de bir otobüste engelli yaşlı adam ve eşinin darp edilmesi olayıyla ilgili olarak okul müdürünün yanı sıra oğlu da tutuklandı mı merak edilmekte. Peki, Otobüste engelli adam ve eşinin darp eden saldırgan tutuklandı mı? Engelli adam ve eşinin darp eden saldırganın son durumu ne?

Otobüste engelli adam ve eşinin darp eden saldırgan tutuklandı mı? Merak ediliyor. Mersin'de bir okul müdürü ve oğlu, kalp pili takılı olan ve felçli olduğu için vücudunun sağ kısmını tam olarak kullanamayan yaşlı adam ve eşine otobüsün içinde saldırdı. Peki, Otobüste engelli adam ve eşinin darp eden saldırgan tutuklandı mı? Engelli adam ve eşinin darp eden saldırganın son durumu ne?

ENGELLİ ADAM VE EŞİNİN DARP EDEN SALDIRGAN TUTUKLANDI MI?

Ortaya çıkan görüntülerin ardından okul müdürünün oğlu da çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, olaydan sonra okul müdürünün tutuklandığı ve açığa alınarak hakkında idari tahkikat başlatıldığını duyurdu. Baba ile oğlu aynı tarihte polis tarafından gözaltına alındı ve ifadelerinin ardından İ.T.'nin tutuklandığı, oğlunun ise serbest bırakıldığı öğrenildi. Olayın, kamuoyunda büyük tepki toplamasının ardından 17 yaşındaki A.O.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, 15 Aralık 2023'te merkez Toroslar ilçesinde Mersin Şehir Hastanesine giden otobüste meydana geldi. İddiaya göre, Tarsus ilçesinde bir lisenin müdürü olduğu öğrenilen İ.T. ile17 yaşındaki oğlu A.O.T., kalp pili takılı olan, felçli olduğu için vücudunun sağ kısmını tam olarak kullanamayan ve böbrek yetmezliği çeken 77 yaşındaki R.P. ve 71 yaşındaki eşi H.P. ile tartıştı. Tartışma sırasında önce A.O.T., ardından da babası yaşlı çifte saldırdı. Feci dayak anları otobüsün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Mersin Hukuk 3.Sayfa Gündem Toplum Haberler

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title