Haberler

NOW TV kimin, NOW TV sahibi kim?

Türkiye'nin lider televizyon kanallarından FOX, yeni ismi NOW ile yayın hayatına devam ediyor. Gelişme sonrası NOW TV kimin, NOW TV sahibi kim gibi konular gündem oldu.

FOX, The Walt Disney Company'nin sahibi olduğu Fox Networks Group (Walt Disney Doğrudan Tüketiciye ve Uluslararası/Disney Türkiye )'nin Türkiye'de yayın yapan televizyon kanalı olan FOX, Mart 2019'da The Walt Disney Company tarafından 71,3 milyar dolar karşılığında satın alınmıştı. Dizi, film, program ve haberleriyle Türkiye'nin en çok izlenilen ve en çok sevilen kanallarından biri olan FOX, yeni ismi NOW ile izleyicisiyle buluştu. Peki, NOW TV kimin, NOW TV sahibi kim?

FOX TV KAPANDI MI?

The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner, isim değişikliyle ilgili şunları aktardı: "Yenilenen ismi NOW ile yayın hayatına devam edecek olan FOX, Türkiye'nin en çok izlenen, en çok sevilen kanallarından biri. 2007 yılından beri izleyicimizle güven ve samimiyete dayalı ilişkimizi hep koruduk. Sadece ismimizin değiştiği ve FOX'un yeniden markalaşması olarak adlandırabileceğimiz bu süreçte yayın politikamızı koruyarak, bağlı olduğumuz değerlere sadık kalarak, izleyicilerimizi sevdikleri içeriklerle buluşturmaya aynı şekilde devam edeceğiz."

NOW TV KİMİN?

NOW, The Walt Disney Company'nin Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanalıdır. 12 Şubat 2024'te FOX'un isim değiştirmesi sonrası aynı frekans üzerinden yayın hayatına başlamıştır. Disney'in FOX için aldığı isim hakkının dolması nedeniyle FOX Televizyonu, isim hakkının süresinin dolması üzerine yayın yaptığı ülkelerde Star Channel ve FX olarak isim değişikliğine gitmiştir. Ancak Türkiye'de zaten Star TV olduğu için 24 Ocak 2024 tarihinde, 12 Şubat 2024 itibariyle NOW adını alacağı duyurulmuştur.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Türkiye NOW Fox Gündem Medya Teknoloji Dünya Haberler

500

Yorumlar (2)

Mücahit çalgın:

Gayet sağlik bîlgîye ulaştik ! kanal benîmmîş

35
5
yanıtYanıtla
Mücahit çalgın:

Kanalın kîmîn olduğunu öğrendîk! siradakî haberînîz nedîr

28
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title