Haberler

Müzik Dünyasının Başarılı İsimleri İstanbul'da

Güncelleme:

Ünlü Fransız elektro ikilisi The Blaze ve İngiliz elektronik müzik ikilisi I Monster, İstanbul'da hayranlarıyla buluşacak. Ayrıca Portico Quartet ve Dave Weckl & Tom Kennedy Project de konserlerini verecek.

Müzik dünyasında alanında başarılı isimler, 2024 sonuna kadar İstanbul'da müzikseverlerle buluşacak.

Ünlü Fransız elektro ikilisi The Blaze, 5 yıl aradan sonra canlı performansı ile 18 Mayıs'ta hayranlarıyla bir araya gelecek.

Sinema ve fotoğrafçılık dünyasından gelen Guillaume ve Jonathan Alric tarafından 2016 yılında kurulan The Blaze, bu yıl yayınladıkları ikinci albümleri "Jungle"ın turnesi kapsamında Epifoni organizasyonuyla KüçükÇiftlik Park'ta sahne alacak.

I Monster yarın Beşiktaş'ta

Plak yapımcıları Dean Honer ve Jarrod Gosling'den oluşan İngiliz elektronik müzik ikilisi I Monster da kariyerlerinin ilk İstanbul konseri için yarın Epifoni organizasyonuyla IF Performance Hall Beşiktaş'ta müzikseverlerle buluşacak.

Stüdyoda denemeler yapmak, yenilikler getirmek ve eğlenmek için bir araya gelen I Monster, sonuçların beklenmedik bir şekilde ortaya çıkmasıyla başarılı bir kariyere sahip oldu.

İkili, 2001 tarihli "Daydream in Blue" parçalarının ilk 20'ye girmesinden sayısız film, dizi ve reklamda yer almasından yirmi yıl sonra "Who is She?" şarkılarıyla daha da tanınır hale geldi. Sadece Spotify'da 110 milyondan fazla dinlenen şarkı aracılığıyla grup bu yıl ayrıca Birleşik Krallık ve Avrupa Birliği ülkeleri turnesine çıkacak.

Garanti BBVA Uluslararası Caz Günü Konserleri'nde Portico Quartet

İngiliz modern cazının en önemli isimlerinden Portico Quartet, Garanti BBVA Uluslararası Caz Günü Konserleri kapsamında, 30 Nisan'da Asmalımescit'in yeni canlı müzik mekanı Blind'da sahne alacak.

Portico Quartet, Londra'da üniversitede tanışan grup elemanlarının ev arkadaşı olmalarıyla bir araya geldi. Grup, Duncan Bellamy (davul, hang drum), Milo Fitzpatrick (kontrabas ve elektro), Jack Wylie (tenor ve soprano saksafon) ve Nick Mulvey'den (keyboard, hang drum) oluşuyor.

İngiliz grup, konserde son albümleri "Monument"ten parçaların yanı sıra sevilen şarkılarını seslendirecek.

Dave Weckl & Tom Kennedy Project 22 Ekim'de İstanbul'da

Davulun fenomeni olarak bilinen Dave Weckl ile bas gitarist Tom Kennedy beraber çıktığı turne kapsamında, 22 Ekim'de Türk seyircisinin karşısına çıkıyor.

Dave Weckl & Tom Kennedy Project, saksafonda Eric Marienthal ve klavyede Stu Mindeman'ın eşlik etmesiyle müzikseverleri, Epifoni organizasyonuyla yüzde 100 Müzik katkılarıyla IF Performance Hall Beşiktaş sahnesinde ağırlayacak.???????

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Müzik Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title