Haberler

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 22 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?

Güncelleme:

Müge Anlı'nın 22 Nisan tarihli canlı yayınına ulaşmak için izleme linki arayanlar ve son bölümde neler yaşandığını merak edenler için detaylar haberimizde. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü bölümünü kaçırmamak için canlı izleme linki aşağıda.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ATV ekranında her sabah seyircisi ile buluşuyor. Ünlü televizyon programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 22 Nisan yayını için canlı izleme linki merak konusu oldu. Son bölümde yaşananlar ve detaylar haberimizde. MÜGE ANLI CANLI İZLE! 22 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.

MÜGE ANLI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Alıkonduğu söylenen baba canlı yayında. Kızlarının iddialarına ne yanıt verecek?

Azmi Bey'in eski sevgilisi Sebahat Hanım, "sen bana sözler verdin, yanındaki kadın için beni yarı yolda bıraktın. O kadın için bana tokat attın. 11 ay sonra başkalarıyla mesajlaştın, görüntülü konuştun" dedi. Azmi Bey, Sebahat'a ısınamadığını, onunla anlaşamadıklarını söyledi.

Alıkonduğu söylenen baba, eski sevgilisi ve kızlarıyla yüzleşiyor. ''Eşlerinin evlerini sevmesiyle tanıdım.''

Ayide Hanım'ı tanıdığını iddia eden çok sayıda kişi olduğu söylendi. Yayına bağlanan eski eşinin kızı ise, Ayide'nin bir sürü ev eşyası alıp babasına ödettiğini, Cennet ve Gülşen'i görünce kendisi ve ablasının aklına geldiğini, Ayide'den çok çektiklerini, ona hakkını helal etmediğini söyledi.

Ünlü sanatçının kızından filmleri aratmayan hikaye. Akpınar'ın kızının aradığı annesini Müge Anlı izleyicisi buldu.

Müge Anlı izleyicisinin ihbarı ile Suphiye Orancı'ya ulaşıldı. İzleyici Suphiye Hanım'ın kapısına kadar gitti. Suphiye Orancı "benim çocuklarım kimseyi ilgilendirmez" diyerek polis çağırdı.

MÜGE ANLI CANLI İZLE!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Müge Anlı Atv Televizyon 3.Sayfa Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title