Haberler

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?

Güncelleme:

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ünlü televizyon programı Müge Anlı'nın 19 Nisan tarihli canlı yayınına dair izleme linki arayanlar için detaylar haberimizde. Müge Anlı'nın son bölümünde neler yaşandı, hangi olaylar ele alındı? İşte tüm merak edilenler...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ATV ekranında her sabah seyircisi ile buluşuyor.Ünlü televizyon programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 19 Nisan yayını için canlı izleme linki merak konusu oldu. Son bölümde yaşananlar ve detaylar haberimizde. MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.

MÜGE ANLI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

  • Alıkonduğu söylenen baba canlı yayında. Kızlarının iddialarına ne yanıt verecek?
  • Azmi Bey'in eski sevgilisi Sebahat Hanım, "sen bana sözler verdin, yanındaki kadın için beni yarı yolda bıraktın. O kadın için bana tokat attın. 11 ay sonra başkalarıyla mesajlaştın, görüntülü konuştun" dedi. Azmi Bey, Sebahat'a ısınamadığını, onunla anlaşamadıklarını söyledi.
  • Alıkonduğu söylenen baba, eski sevgilisi ve kızlarıyla yüzleşiyor. ''Eşlerinin evlerini sevmesiyle tanıdım.''
  • Ayide Hanım'ı tanıdığını iddia eden çok sayıda kişi olduğu söylendi. Yayına bağlanan eski eşinin kızı ise, Ayide'nin bir sürü ev eşyası alıp babasına ödettiğini, Cennet ve Gülşen'i görünce kendisi ve ablasının aklına geldiğini, Ayide'den çok çektiklerini, ona hakkını helal etmediğini söyledi.
  • Ünlü sanatçının kızından filmleri aratmayan hikaye. Akpınar'ın kızının aradığı annesini Müge Anlı izleyicisi buldu.
  • Müge Anlı izleyicisinin ihbarı ile Suphiye Orancı'ya ulaşıldı. İzleyici Suphiye Hanım'ın kapısına kadar gitti. Suphiye Orancı "benim çocuklarım kimseyi ilgilendirmez" diyerek polis çağırdı.

MÜGE ANLI CANLI İZLE!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Müge Anlı Atv Televizyon 3.Sayfa Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title