Haberler

Miami Beach'te Türk Mutfağına Özgü SUMAK Restoran Açılıyor

Güncelleme:

ABD'nin Florida Eyaleti'nin Miami şehrinde Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini otantik ve modern mutfak anlayışı ile ünlü Türk şefi ile hedefleyen SUMAK adlı restoran Miami Beach 71 st'de açılıyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Florida Eyaleti Miami Beach bölgesinde açılacak olan SUMAK otantik Turkish Restaurant adı ile Türk mutfağını Amerika'da yaşayan her kesime en kaliteli, en lezzetli ve en iyi sunumlarla sağlamayı hedefliyor. Şömineli bir otantik bahçesi olan SUMAK restoranda haftada bir gün Türkiye'nin güzide lezzeti Erzurum cağ kebabı, olacak tamamen modern mutfak anlayışı ile hizmet edecek restoranın menüsü ise fark yaratacak iddialı bir menü olacağı.

Zafer Açık, tarafından açılacak olan SUMAK otantik Turkish Restaurant'ın Chefi ise bir Türk Chef Reşat Aydın olacak Miami ve tüm Amerika'da fark yaratacak menü tasarımıyla hizmete girecek.

Miami Beach'te Türk Mutfağına Özgü SUMAK Restoran Açılıyor

Toplamdabahçesi ile birlikte 120 kişilik kapasitesi ile Miami Beach'e yeni bir otantik bir Türk restoranı kazandıracak olan Zafer Açık. kaliteli hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyeti, ve başka hiçbir yerde göremeyeceğiniz tarzda ilginç şovları sunumları ve tabii ki damak çatlatan lezzetleriyle görülmeye değer bir mekan tasarladığını anlattı.

Oldukça ferah ve otantik döşenen mekanda, her şey özel olarak tasarlanmış ve mekanın ferahlığı ve otantikliği ile hizmet verecek olan 'SUMAK otantik Turkish & Mediterranean Restaurant' otantik Türk mutfağı lezzetlerini barındıracak.

Haberler.com / Betül Cirit - Gastronomi

Florida Miami Gastronomi Turizm Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title