Haberler

Mehmet Doğanay kimdir? CHP Ankara Güdül Belediye Başkan Adayı Mehmet Doğanay kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

CHP Ankara Güdül Belediye Başkan Adayı Mehmet Doğanay kaç yaşında, nereli? Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara Güdül Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Doğanay hakkında merak edilenler gündemde. Doğanay'ın kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu vatandaşlar tarafından sorgulanıyor.

Siyasi arenada heyecan her geçen gün daha da artıyor. 31 Mart yerel seçimi için nefesler tutuldu. Bu süreçte en merak edilen konulardan biri de partilerin il ve ilçeler için belirlediği adaylar. Vatandaşlar, seçime giderken kendileri için en doğru kararı vermek üzere adayları araştırmaya devam ediyor. CHP Ankara Güdül Belediye Başkan adayı ise Mehmet Doğanay oldu. Mehmet Doğanay kimdir? Mehmet Doğanay nereli, kaç yaşında? İşte ayrıntılar…

MEHMET DOĞANAY KİMDİR?

Mehmet Doğanay'ın kimliği hakkında henüz kesin bilgilere ulaşılamamış olsa da, CHP'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada kendisinin Güdül ilçe başkanı olduğu belirtilmiştir. Ancak, detaylı biyografik bilgiler şu anda mevcut değildir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Doğanay Ankara Güdül Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title