Haberler

Kızıl Goncalar yayından kalktı mı? Kızıl Goncalar yayından kaldırıldı mı, neden kaldırıldı? Kızıl Goncalar neden yok?

Güncelleme:

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) FOX TV'de yayımlanan Kızıl Goncalar dizisine dair yeni bir karar aldı ve Kızıl Goncalar yayından kalktı mı? Sorusu bu nedenle gündeme geldi. Peki, Kızıl Goncalar yayından kalktı mı? Kızıl Goncalar yayından kaldırıldı mı, neden kaldırıldı? Kızıl Goncalar neden yok?

Kızıl Goncalar yayından kalktı mı? Sorusu, bir süredir gündemde yer almakta olan dizinin durumuna dair araştırma yapan kişilerin en çok sorgulattığı sorular arasında bulunuyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Kızıl Goncalar dizisi farklı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Kızıl Goncalar dizisi ile ilgili RTÜK'e gelen şikayetler üzerine inceleme başlatılacağı açıklandı. Peki, Kızıl Goncalar yayından kalktı mı? Kızıl Goncalar yayından kaldırıldı mı, neden kaldırıldı? Kızıl Goncalar neden yok?

KIZIL GONCALAR YAYINDAN KALKTI MI?

Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi bazı sahnelerden dolayı tepkilerin hedefi oldu. Ankara Bölge İdare Mahkemesi, RTÜK tarafından Kızıl Goncalar'a verilen iki kez program durdurma ve 9 milyon cezayı onayladı. Dizinin yönetmeni Ömür Atay X hesabından yaptığı paylaşımda sansüre ve dizi sektörüne tepki gösterdi. Atay, "Yayın yok. Sektörden 'sansüre hayır' diyen de neredeyse hiç kimse yok. Özgür düşünceye ve üretime yönelik bir sansür operasyonu yürütülüyor. Biz setteyiz. Hikayemizi anlatmaya ve çekmeye devam ediyoruz. Seyircilerimize selam olsun" ifadelerini kullandı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Kızıl Goncalar dizisinin yayımlandığı FOX TV'ye idari para cezası ile iki kez program durdurma cezası verdi. Cezanın "toplumun milli ve manevi değerlerine aykırılık" gerekçesiyle verildiği açıklandı.

Üst Kurul'un Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kontenjanından seçilen üyelerinden İlhan Taşçı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, RTÜK'ün tarikat ve cemaatlere boyun eğdiğini söyledi.

Taşcı, "Tarikat ve cemaatlerin iç yüzünü kurgusal olarak anlatan Kızıl Goncalar dizisine 'toplumun milli ve manevi değerlerine' aykırılıktan Üst Kurul % 3 idari para 2 kez de program durdurma cezası verdi" dedi.

KIZIL GONCALAR SON BÖLÜM NE OLDU?

Levent ve Meryem'in tanışması birbirine zıt iki dünyanın çarpışmasına sebebiyet verirken, kardeş olduklarını bilmeyen iki kızın, her karşılaşmada yeni bir itişme yaşamasına zemin hazırlar. Börekçide Meryem ve İdris Efendi arasında yaşanan gerilim Sadi Hüdayi ve Hasna'nın hiç beklemediği gelişmelere sebep olur ve tekkenin içinde bomba etkisi yaratır.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Radyo Ve Televizyon Üst Kurulu Kızıl Goncalar Fox Tv Fox Dizi Gündem Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title