Haberler

Kastamonu Belediye Başkanlığını CHP adayı Hasan Baltacı kazandı

Güncelleme:

Kastamonu Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP adayı Hasan Baltacı, kesin olmayan sonuçlara göre galip geldi. Baltacı, AK Parti adayı Tahsin Babaş'ı geride bırakarak belediye başkanı seçildi.

Kastamonu Belediye Başkanlığını CHP adayı Hasan Baltacı kazandı.

Kesin olmayan sonuçlara göre, Hasan Baltacı 29 bin 552, AK Parti adayı Tahsin Babaş 22 bin 24 oy aldı. (Açılan sandık oranı: yüzde 93,70 )

-Baltacı'nın öz geçmişi

Hasan Baltacı, 1978 yılında Sinop'un Boyabat ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini burada tamamlayan Baltacı, Afyon Kocatepe Üniversitesi Uşak Mühendislik Fakültesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisi Bölümünü bitirdi. Aile şirketinde çalışan, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Kastamonu Temsilciliği görevini yürüten, CHP Kastamonu İl Başkanlığı görevinde bulunan Baltacı, 2018 ve 2023 yıllarında 27 ve 28. dönem CHP Kastamonu Milletvekili seçildi. CHP'den Kastamonu Belediye Başkanlığına aday gösterilen Baltacı, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Belediye Başkanlığı Hasan Baltacı Tahsin Babaş Kastamonu AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title