Haberler

Kadir İnanır'a ne oldu? Kadir İnanır son durumu ne?

Güncelleme:

Kadir İnanır'a ne oldu? Kadir İnanır son durumu ne? Ünlü Türk sinema oyuncusu Kadir İnanır'ın son sağlık durumu merak konusu oldu. İnanır'a ne olduğu ve son durumu hakkında detaylı bilgiler henüz paylaşılmadı. İnanır'ın hayranları, sevilen oyuncunun sağlık durumu hakkında bilgi almayı bekliyor.

Usta oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumu sevenleri tarafından takip ediliyor. Bilinci kapalı şekilde hastaneye getirilen İnanır'ın inme geçirdiği bildirilmişti. Kadir İnanır'a ne oldu? Kadir İnanır son durumu ne? Kandir İnanır sağlık durumu hakkında son dakika açıklamalar...

KADİR İNANIR'A NE OLDU?

Usta oyuncunun pıhtı atması sonucu inme geçirdiği bildirildi. Kaldırıldığı hastanede operasyon geçiren İnanır'ın tıkanık damarının açıldığı açıklaması yapıldı.

Kadir İnanır'a ne oldu? Kadir İnanır son durumu ne?

KADİR İNANIR SON DURUM NE?

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, Pazar günü sabah saatlerinde bilinci kapalı olarak hastaneye getirilen Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında şu açıklamalarda bulundu: Acil ekibimiz hızla toparlandı ve ilk değerlendirmede İnanır'ın sağ tarafında felç belirtileri gözlendi, şuuru kapalıydı. Yapılan tetkikler sonucunda beyin tomografisinde ana damarda tıkanıklık tespit edildi. İşlem sırasında tıkalı damardaki pıhtı alındı ve beynin beslenmesi sağlandı. Ardından yapılan MR görüntülerinde işlemin başarılı olduğu teyit edildi ve İnanır'ın beyin beslenmesi şu anda iyi durumda. Şu an entübe olarak yoğun bakıma alınmış durumda. İlk 24-48 saat içinde bir uyandırma yapılmayacak, ancak gelişebilecek komplikasyonlar olmadığı sürece. İşlem oldukça başarılı geçti ve İnanır yoğun bakımda entübe olarak takip ediliyor, durumu stabil.

Kadir İnanır'a ne oldu? Kadir İnanır son durumu ne?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kadir İnanır 3.Sayfa Gündem Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title