Haberler

Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 25. Bölüm NOW TV CANLI izle!

Bu akşam yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşan dizinin kadrosunda; Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 25. Bölüm NOW TV CANLI izle!

Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul'a sürülen Halil İbrahim (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz'e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin'le evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim'in hayatı Leto'lardan Zeynep'in çıkması ile tamamen değişecektir. Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 25. Bölüm NOW TV CANLI izleme linki var mı?

HUDUTSUZ SEVDA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yılmaz'ın sonunu hiç beklenmedik biri getirir. Bu son, beraberinde kimsenin karşısına almak istemeyeceği bir babayı öfkelendirir ve herkesin korktuğu başına gelir. Yılmaz'ın babası Nihat, intikam için sonunda boş bıraktığı meydana döner. Halil İbrahim ne olursa olsun dik duruşunu sergilemeye devam eder. Zeynep arkasında Halil İbrahim gibi bir kocası olduğu için babasını bile tehdit etmekten çekinmez. Asiye ve Rızvan her ne kadar Zeynep'i ciddiye almasalarda Halil İbrahim, Zeynep'in tehditlerinin altının boş olmadığını sessiz bir gecede kanıtlar. Herkes gözlerinin önündeki düşmana odaklanmışken sessizce yaklaşan asıl yılanı kimse fark etmez. Bu sefer tehlike çok yakında hatta içlerindedir.

Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 1. Bölüm FOX TV CANLI izle!

HUDUTSUZ SEVDA OYUNCULARI

Yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan dizinin kadrosunda; Denizcan Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 1. Bölüm FOX TV CANLI izle!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Halil İbrahim tam olarak istediği cezayı kesemese de herkes hak ettiğini bir şekilde bulur. Kadınlar arasında da sular durulmamaktadır. Zeynep hem babasının hem de kocasının evinden kovulmasına rağmen gitmeyen kadınlar ile sınanır. Babalar bir bir hapsi boylarken artık zararsız oldukları düşünülür ve herkese bir rahatlama gelir. Halil İbrahim ise bu sessizliğin ardından bir fırtına kopacağını farkındadır. Duyduklarından sonra tedirgin hisseden Zeynep, soluğu Halil İbrahim'in yanında alır. Halil İbrahim'e sevdiklerini kurtarması için yardım ederken kendisini tehlikeye attığını farkında değildir. Peki bomba kimin üzerinde patlayacaktır?

HUDUTSUZ SEVDA CANLI İZLEME LİNKİ VAR MI?

Hudutsuz Sevda dizisini NOW TV platformlarından izleyebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Biran Damla Yılmaz Esra Dermancıoğlu Deniz Can Aktaş Hudutsuz Sevda Asuman Dabak Burak Sergen Burak Sevinç Miray Daner Gibi NOW Gündem Magazin Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title