Haberler

Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı?

Güncelleme:

Popüler dizi 'Gönül Dağı' setinde iki kadın arasında taciz iddiası ortaya çıktı. İddialar üzerine açılan davanın kararı da belli oldu. Ancak dava sonucu ve detayları hakkında henüz net bilgiler paylaşılmadı. Olayın ardından sette alınan önlemler ve konuyla ilgili yapılan açıklamalar merak konusu oldu.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin setinde saç asistanı olarak çalışan Zeynep Çetinkaya, kendisini zorla öpmeye çalışarak taciz eden makyaj şefi Kardelen Özbek'e dava açtığı ortaya çıktı.Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? İşte ayrıntılar...

GÖNÜL DAĞI SETİNDE TACİZ Mİ YAŞANDI?

Uzun süredir TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin setinde bir taciz skandalı meydana geldi. Geçtiğimiz sene 31 Ağustos'ta iki set çalışanı kadın arasında bir tacizin yaşandığı ve olayın yargıya taşındığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, saç Asistanı Zeynep Çetinkaya'nın dudağından öpmeye çalışarak kendisini taciz eden setin Makyaj Şefi Kardelen Özbek'e dava açtığı öğrenildi. Sivrihisar Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Kardelen Özbek suçlu bulundu.

Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı?

"HIZLI, ADİL VE HAKKANİYETLİ BİR KARAR ÇIKTI"

Sinema TV Sendikası avukatı Ceren Kalı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Sinema TV Sendikası olarak iş yerinde gerçekleşen her türlü cinsel taciz ve cinsel istismar davalarını istisnasız takip etmeye ve mağdurlara hukuki destek sunmaya çalışıyoruz. Bu davada oldukça hızlı ve etkin bir soruşturma yapılarak dava açılması ve failin cezalandırılması mümkün olabildi. Hızlı, adil ve hakkaniyetli bir karar çıkmış olmasının adalete olan inancı perçinleyici yönünün oldukça önemli olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı?

"TACİZ EDİLDİĞİNİ SÖYLEDİKTEN SONRA İŞTEN ÇIKARILDI"

Sinema TV Sendikası yaptığı yazılı açıklamada "Köprü Film'in yapımcılığını üstlendiği 'Gönül Dağı' isimli dizi film projesinde Saç Asistanı olarak çalışan meslektaşımız Zeynep Çetinkaya (21) aynı dizinin setinde Make UP Şefi olarak çalışan Kardelen Özbek tarafından cinsel tacize uğramış, yapım şirketi tarafından ise maruz kaldığı tacizi bildirmesine rağmen haksız olarak işten çıkartılmıştır. Sendika olarak takip ettiğimiz dava dosyasında çıkan kararda; Mahkeme Zeynep Çetinkaya'ya cinsel tacizde bulunan Kardelen Özbek'i suçlu bularak, cezalandırılmasına karar vermiştir. Zeynep Çetinkaya'nın Yanındayız!"

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gönül Dağı Dizi Televizyon Hukuk 3.Sayfa Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title