Haberler

Gökhan Zan'dan "Can Atalay" tepkisi: Hataylılar bunu affetmeyecek

Güncelleme:

TİP Hatay Milletvekili Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesi sonrası eski futbolcu Gökhan Zan'dan sert tepki geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Zan, "Hatay'ı deprem değil, Anayasa'yı yok sayanlar canlarımızı öldürdü. Biz Hataylılar bunu, bu hukuksuzluğu, sahipsiz bırakılmayı asla affetmeyecektir." dedi.

Gezi Parkı davası hükümlüsü, Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) Hatay milletvekili seçilen Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü. Karara tepkiler sürerken bir tepki de Gökhan Zan'dan geldi. Sosyal medyadan paylaşım yapan Zan, "Hatay'ı deprem değil, Anayasa'yı yok sayanlar canlarımızı öldürdü. Biz Hataylılar bunu, bu hukuksuzluğu, sahipsiz bırakılmayı asla affetmeyecektir." ifadelerini kullandı.

Gezi Parkı davasında 18 yıl hapis cezası alan ve cezaevinde bulunan TİP Hatay Milletvekili Can Atalay'ın milletvekilliği, Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesi'nin hakkında verdiği kararın TBMM Genel Kurulu'nda okunmasıyla düşürüldü.

"YAZIKLAR OLSUN"

Can Atalay kararı kısa sürede tepki toplarken bir tepki de eski futbolcu Gökhan Zan'dan geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Zan, "Yazıklar olsun! Can Atalay Hatay halkının iradesi ve Meclis'teki temsilcisidir. Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesi Hatay halkının iradesinin yok sayılmasıdır. Hatay'ı deprem değil, Anayasa'yı yok sayanlar canlarımızı öldürdü. Biz Hataylılar bunu, bu hukuksuzluğu, sahipsiz bırakılmayı asla affetmeyecektir." dedi.

Gökhan Zan'dan 'Can Atalay' tepkisi: Hataylılar bunu affetmeyecek

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Milletvekili Sosyal Medya Gökhan Zan Deprem Hatay Gündem Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (48)

Alperen:

Bunun zinciri kimin elindeyse sahip çıksın.

822
301
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

en azından Alpay gibi bodyguard lık yapmamış iki kelime konuşmuş

yanıt164
yanıt342
Ata_Mete:

Alperen denen paralı bit.,her yorumun provokasyon!Trol olabilirsin,işini yap,kap paranı ancak ölçüyü kaçırma sakın

yanıt75
yanıt178
Metin Öge:

Ata mete işine gelmedi trol deyip sıyrılıyorsunuz. Herkesin yorum hakkı var o öyle yorum yapmış önce bir saygı duy

yanıt1
yanıt3
PALA BABA :

tasma taktırmaya alışık olduğun için herkesi kendin gibi sanıyorsun. araba tekerleklerine değil oğlum ağaç var ileride, gel.

yanıt2
yanıt13
Demir Acer :

bu kim la bunami kalmis kritik vermek

682
234
yanıtYanıtla
HALİS ER:

Hatay'ın hainlere ihtiyacı yoktur

683
169
yanıtYanıtla
mevlüt Altın:

sen kimsin.

592
163
yanıtYanıtla
mevlüt Altın:

Bu da kendini bir şey sanıyor. Futbolun gibi yorumların da çıvık.

592
160
yanıtYanıtla
siyah.beyaz:

eline vermişler bir metin ya okur ya yazar .. sorsan ne neden diye aval aval bakar...

589
153
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title