Haberler

Fenerbahçe - Olympiakos maçı kaç kaç bitti? Fenerbahçe - Olympiakos maç özeti!

Güncelleme:

Fenerbahçe ve Olympiakos arasında oynanan maçın sonucu ve özeti merak konusu oldu. UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Olympiakos'u konuk eden temsilcimiz Fenerbahçe, normal süresi ve uzatma dakikaları 1-0 müsabakada bitti ve penaltılara kaldı. Peki, Fenerbahçe - Olympiakos maçı kaç kaç bitti? Fenerbahçe - Olympiakos maç özeti!

UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş Fenerbahçe - Olympiakos Kadıköy'de kozlarını paylaştı. Fenerbahçe - Olympiakos maçı kaç kaç bitti ve Fenerbahçe - Olympiakos maç özeti merak ediliyor. Fenerbahçe - Olympiakos maçını kim kazandı, Fenerbahçe - Olympiakos maçı kaç kaç bitti? Fenerbahçe - Olympiakos maç özeti sıklıkla araştırılıyor. Fenerbahçe - Olympiakos maçı kaç kaç bitti? Fenerbahçe - Olympiakos maç özeti! Detaylar haberimizdedir…

FENERBAHÇE - OLYMPIAKOS MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ?

İlk maçta rakibine deplasmanda 3-2 kaybeden temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında konuk ettiği Olympiakos'u 1-0 mağlup etse de seri penaltılarda rakibine 3-2 kaybederek Avrupa'ya veda etti.

FENERBAHÇE - OLYMPIAKOS MAÇ ÖZETİ

Müsabakaya hızlı başlayan sarı-lacivertliler, karşılaşmanın 12. dakikasında golü buldu. Sebastian Szymanski'nin pasında ceza sahasında topla buluşan İrfan Can Kahveci, harika bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda bu skorla tamamlandı.

Sarı- lacivertlilerde 74. dakikada Edin Dzeko'nun yerine oyuna dahil olan Michy Batshuayi'nin 82. dakikada bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı.

Fenerbahçe - Olympiakos maçı kaç kaç bitti? Fenerbahçe - Olympiakos maç özeti!

UZATMALARDA GOL YOK

Zorlu karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takım da bulduğu pozisyonları gole çeviremedi ve normal süresi 1-0 sona eren karşılaşma uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarında gol sesi çıkmadı.

PENALTILARDA KAYBETTİK

Fenerbahçe, penaltı atışlarında Olympiakos'a 3-2 kaybetti ve Avrupa defterini kapattı. Sarı-lacivertlilerde Dusan Tadic, Cengiz Ünder ve Leonardo Bonucci penaltı atışlarından yararlanamadı.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Olympiacos Fenerbahçe Konferans Futbol Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title