Haberler

Fenerbahçe Beko - Pınar Karşıyaka maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Pınar Karşıyaka maçı!

Güncelleme:

Basketbolseverler tarafından heyecanla beklenen karşılaşmalardan bir tanesi olan Fenerbahçe Beko - Pınar Karşıyaka maçının yaklaşması ile birlikte birçok kişi Fenerbahçe Beko - Pınar Karşıyaka maçı ne zaman? Sorusunu merak etmeye ve araştırmaya başladı. Peki, Fenerbahçe Beko - Pınar Karşıyaka maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe Beko - Pınar Karşıyaka maçı ne zaman? Sorusu maçı izlemek isteyen kişiler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Maçı televizyon üzerinden izlemek isteyen kişiler ise Fenerbahçe Beko - Pınar Karşıyaka maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Pınar Karşıyaka maçı şifreli mi? Sorularını merak ediyor. Peki, Fenerbahçe Beko - Pınar Karşıyaka maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Pınar Karşıyaka maçı ne zaman?

FENERBAHÇE BEKO - PINAR KARŞIYAKA MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe Beko ile Pınar Karşıyaka arasındaki Basketbol Süper Ligi maçı, 21 Ocak Pazar günü saat 20:30'da başlayacak. Türkiye'den bu heyecanlı mücadeleyi izlemek isteyen basketbolseverler, Bein Sports 5 ve beIN Sports Tod TV kanallarını tercih edebilirler.

PINAR KARŞIYAKA, TRANSFER YASAĞINI KALDIRDI

Pınar Karşıyaka, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde Rio Breogan'ı eleyerek son 16 takım arasına kaldı. Transfer yasağını kaldıran Karşıyaka, kadrosuna 7. yabancı oyuncuyu eklemeyi planlıyor.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Fenerbahçe Beko Pınar Karşıyaka Fenerbahçe Karşıyaka Gündem Yaşam Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title