Haberler

EMEKLİ MAAŞ ÖDEMELERİ ŞUBAT | Emekli maaş farkı ödemeleri bugün yatacak mı? SSK, BAĞ-KUR maaş farkı ne zaman yatacak?

Güncelleme:

Emekli maaş farkı ödemelerinin ne zaman yatacağı merakla bekleniyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), memur emeklilerinin ocak ayı zam farkı ek ödemelerinin tarihlerini açıkladı. Milyonlarca emekli, 2024 emekli maaş tablosu son dakika haberlerini araştırıyor. Emekli Sandığı'ndan aylık alanların Ocak ayı 2024 zam farkı ek ödeme tarihleri belli oldu. Peki, Emekli maaş farkı ödemeleri bugün yatacak mı? SSK, BAĞ-KUR maaş farkı ne zaman yatacak?

Emekli maaşı zam farkı, milyonlarca emeklinin yakın takibinde. Emekli maaşı zammının yüzde 49,25 artırılacağı duyurulmuştu. İlgili kanun teklifi Resmi Gazete'de yayımlandı ve SSK ile Bağ-Kur emeklilerinin maaş zam farklarının ödeme tarihleri de netleşti. Emekli maaş farkı ödemeleri bugün yatacak mı? SSK, BAĞ-KUR maaş farkı ne zaman yatacak? Detaylar haberimizdedir...

EMEKLİ MAAŞ FARKI ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

SSK emekli maaşı zam farkları 6 Şubat'ta hesaplara yatırılacakken, Bağ-Kur emekli maaşı zam farkları ise 7 Şubat'ta ödenecek.

EMEKLİYE MAAŞ FARKLARI BUGÜN YATACAK MI?

Emekli maaş zam farkları, emeklilerin uzun bir süredir beklediği tarih olan 6-7 Şubat'ta ödenecektir.

Bakan Vedat Işıkhan'ın yaptığı açıklamaya göre, "Ocak 2024 itibarıyla %49,25 oranında yükseltme yaptığımız SSK ve Bağ-Kur emeklilerimiz ile hak sahiplerinin aylık fark tutarlarını ödemeye başlayacağız." dedi.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Sosyal Güvenlik Kurumu Bağ Kur Memur Zam Ssk Gündem Finans Ekonomi Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title