Haberler

DİLAN POLAT ÇIKTI MI? Dilan Polat serbest bırakıldı mı, çıkacak mı? Dilan Polat hapisten, cezaevinden çıktı mı?

Güncelleme:

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat, ailesine mektup gönderdi. Dilan Polat'ın güncel durumu merak edilmekte. Dilan Polat'ı ziyaret eden kişinin astroloğu olduğu ortaya çıktı. Peki, Dilan Polat cezaevinden çıktı mı? Dilan Polat hapiste mi, çıktı mı? Dilan Polat serbest bırakıldı mı? Dilan Polat tahliye mi oldu, son durum ne? Dilan Polat serbest bırakıldı mı son dakika! İşte detaylar...

Dilan Polat çıktı mı, tahliye oldu mu? Vergi kaçakçılığı ve kara para suçlamasıyla 5 Kasım'da eşi Engin Polat ve beraberindeki kişilerle tutuklanan Dilan Polat, ailesine mektup gönderdi. İçeride zor günler geçirdiğini ve ailesini çok özlediğini söyleyen 2 çocuk annesi Polat, "Burada boğuluyorum" dedi. Peki, Dilan Polat cezaevinden çıktı mı? Dilan Polat hapiste mi, çıktı mı? Dilan Polat serbest bırakıldı mı? Dilan Polat tahliye mi oldu? Dilan Polat tahliye mi oldu, son durum ne? Dilan Polat serbest bırakıldı mı son dakika!

DİLAN POLAT CEZAEVİNDEN ÇIKTI MI, TAHLİYE OLDU MU?

Habertürk'ten Ceylan Sever'in haberine göre, soyadı farklı olan ve belli aralıklarla Dilan Polat'ı ziyaret eden kişinin astroloğu olduğu ortaya çıktı. Üç görüşçü hakkı bulunan Polat'ın bu hakkını astroloğundan yana kullanması dikkat çekti.

Ziyarete gitmediği zamanlarda yıldız falına bakıp avukatları ile Polat'a ilettiğini söyleyen Dilan Polat'ın astroloğu, "Aslında bilmek istediği şey 'Bana ne olacak?' sorusunun cevabı. Dilan'ın para pul umurunda değil. Tek istediği şey özgürlüğü. Maksimum nisan ayına kadar dışarı çıkacağını söyledim. Tabii şubat-mart ayında da çıkabilir. Ben dışarıya çıkacağını düşünüyorum" dedi. Henüz Dilan Polat cezaevinden çıkmadı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama ve vergi kanununa muhalefet suçlarıyla ilgili olarak tutuklanan Engin ile Dilan Polat çifti dahil 12 şüphelilerin tutukluluklarına devam kararı verildi. Buna göre Dilan Polat ve Engin Polat hapisten çıkmadı. Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklulukları devam edecek.

Dilan Polat cezaevinden çıktı mı? Dilan Polat hapiste mi, çıktı mı? Dilan Polat serbest bırakıldı mı?Engin Polat

Cezaevinde sık sık avukatı aracılığıyla basın mensupların sorularını yanıtlayan Dilan Polat'ın geçtiğimiz ay ailesine yazdığı mektup ortaya çıktı. Cezaevinde zor günler geçiren Polat, görümcesi Kübra Polat'a yazdığı mektupta "Çok özledim be Kübra'm. Size gelince hep iyiyim diyorum ama hiç iyi değilim. Boğuluyorum burada. Canım annem sizi öyle çok özledim ki. Canım Kübra'm hepinizi çok seviyorum. Şuan saat 20:30 öyle sıkıldık ki dört duvar arasında Nilgün ile beraber yürüdük oda içerisinde bir ileri bir geri... Bacaklarım ağrıyor. Her gün düşünmekten" ifadelerini yazdı.

Dilan Polat cezaevinden çıktı mı? Dilan Polat hapiste mi, çıktı mı? Dilan Polat serbest bırakıldı mı?

DİLAN POLAT'A NE OLMUŞTU?

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım'da düzenlenen operasyon ile devamındaki operasyonlarda Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alınmıştı. Soruşturma kapsamında daha önce şirketlerinde yapılan aramalarda dijital materyal ve defterlere el konulan Polat çiftinin de yer aldığı şüphelilerle ilgili MASAK ön inceleme raporu hazırlanmış, raporda tasfiye halindeki 3 firmadan aile bireylerine ait şirketlere sözde ticaret karşılığında sahte fatura kesilmesi yöntemiyle 200 milyon lira para girişi olduğu belirlenmişti.

Dilan Polat serbest bırakıldı mı, çıkacak mı? Dilan Polat hapisten çıktı mı?Dilan Polat

DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT HANGİ CEZAEVİNDE?

Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun da olduğu diğer 6 şüpheli Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda kalmaya devam ediyor.

Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan Dilan Polat, Çorlu Cezaevi'nde kalan eşi Engin Polat'la telefonda görüştü. Polat'ın telefonda eşine, "İntihar etmek istiyorum" dediği iddia edildi. Dilan Polat'ın psikolojisinin bozulduğunu fark eden avukatlar görüşmek için cezaevine gitti.

Dilan Polat serbest bırakıldı mı, çıkacak mı? Dilan Polat hapisten çıktı mı?

DİLAN POLAT NASIL YENİ ŞUBE AÇTI?

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklu bulunan Dilan Polat'ın güzellik merkezine Kağıthane'de şube açılması dikkat çekmiş, kayyım yönetimindeki şirketlerin nasıl yeni şube açabildiği sorulmuştu. Gelen eleştiriler sonrası Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'ndan (TMSF), Polat'ın şirketinin açtığı yeni şubeye ilişkin franchise (marka kiralama) sözleşmesinin kayyım atanmasından önce yapıldığı, mahkeme tarafından kayyım atanmayan güzellik merkezlerinin TMSF tarafından yönetilmediği açıklaması yapıldı.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Dilan Polat Kara Hukuk 3.Sayfa Gündem Magazin Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title