Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan uyarı: Türkiye ne zaman kritik yol ayrımına gelse kirli senaryolar, hain tuzaklar devreye sokuluyor

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Valiler Buluşması'nda konuştu. Erdoğan, konuşmasında "Türkiye ne zaman kritik yol ayrımına gelse kirli senaryolar, hain tuzaklar devreye sokuluyor. Maalesef figüranlık yapmaya hevesli kesimler eksik olmuyor. Son günlerde karşımıza çıkmaya başlayan 28 Şubatvari müsamerelerin gerisindeki güçleri biliyoruz, bunların gayesi Türkiye Yüzyılı vizyonumuzdan uzaklaştırmak." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Valiler Buluşması'nda konuşarak önemli açıklamalarda bulundu. "Türkiye ne zaman kritik yol ayrımına gelse kirli senaryolar, hain tuzaklar devreye sokuluyor. Maalesef figüranlık yapmaya hevesli kesimler eksik olmuyor" diyen Erdoğan, son günlerde yapılan 28 Şubatvari müsamerelerin gerisindeki güçlerin gayesinin, "Türkiye Yüzyılı" vizyonundan uzaklaştırmak olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Valiler Buluşması'na katılarak konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan uyarı: Türkiye ne zaman kritik yol ayrımına gelse kirli senaryolar devreye sokuluyor

"HAİN TUZAKLAR DEVREYE SOKULUYOR"

Erdoğan, konuşmasında ifadelerini kullanarak, "Türkiye ne zaman kritik yol ayrımına gelse kirli senaryolar, hain tuzaklar devreye sokuluyor. Maalesef figüranlık yapmaya hevesli kesimler eksik olmuyor. Son günlerde karşımıza çıkmaya başlayan 28 Şubatvari müsamerelerin gerisindeki güçleri biliyoruz, bunların gayesi Türkiye Yüzyılı vizyonumuzdan uzaklaştırmak." dedi.

"SANDIĞA GÖLGE DÜŞMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ"

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin olarak da konuşan Erdoğan, "Türkiye 31 Mart'ta yeni bir seçime hazırlanıyor. Sizlerden seçim sürecinde ülkenin ve milletin geleceğini ilgilendiren her husus gibi üstün gayret bekliyorum. Milli iradenin ülke yönetimine yansımasının vasıtası olan seçimlerin huzur ve güven içinde yapılması şarttır. Seçimlerin güvenli yapılması şarttır. Sandığa gölge düşmesine izin vermeyeceğiz. Bu seçimleri de suhuletle tam bir demokratik olgunluk içerisinde neticelendireceğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan uyarı: Türkiye ne zaman kritik yol ayrımına gelse kirli senaryolar devreye sokuluyor


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"Bundan 13 yıl önce milletimizin karşısına 2023 hedefleriyle çıkmıştık. Birileri bu programımızı duyunca kendi akıllarıyla bize dudak bükmüştü. Hamdolsun geceli gündüzlü çalışarak, nice badireleri atlatarak hedeflerimizi adım adım hayata geçirdik. ' Türkiye Yüzyılı' millet ve devletin ortak hayali ve projesidir.

Cumhuriyetimizin ilk asrının hangi sıkıntı, sancılarla geçtiğini biliyoruz. Her ne kadar hükümetlerimiz döneminde bu eksiklerin çoğunu gidermiş olsak da geldiğimiz yeri yeterli bulmuyoruz. Öyle kritik noktadayız ki bundan sonra atacağımız adımlarla ya küresel ligin başında yer alacağız ya da geri düşeceğiz. Ömründe tuğla üstüne tuğla koymamış, herhangi bir esere imza atmamış birinin rahatlığı hiçbirimizi yanıltmasın.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan uyarı: Türkiye ne zaman kritik yol ayrımına gelse kirli senaryolar devreye sokuluyor

Sosyal medya gibi kontrolü küresel güçlerin elinde olan mecralarda dolaşıma sokulan, yarısı yalan, yarısı yanlış haberlerle ülkeyi karıştırmaya çalışıyorlar.

Türkiye sadece kendi sınırlarından ibaret bir ülke değildir. Türkiye'nin de milletimizin de hem etki hem sorumluluk alanı çok geniştir. Bize düşen görev, milletimizi İslam ve Müslüman düşmanı Türk ve Türkiye düşmanı tuzaklara karşı uyanık tutmaktır."

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Yüzyılı Türkiye Gündem Politika Güncel Haberler

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Bakmadan Geçme

Minnesota TW Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 31 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Sakaryaspor Bodrumspor maçı CANLI izle! (HD) 30 Mayıs Sakaryaspor Bodrumspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 30-31 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 30-31 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 30 Mayıs Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 30 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 30 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? #129300 Survivor CANLI izle! 30 Mayıs Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Hudutsuz Sevda 35. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İnci Taneleri 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 71. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Vincent Kompany kimdir? Vincent Kompany nerelidir, kaç yaşında?
Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

500

Yorumlar (54)

haylaz_7367:

22 senedir kim bu görünmeyen düşmanlar artık adını koysak

698
81
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Değirmen :)

yanıt346
yanıt35
Sabahattin Polat :

Don Kişot

yanıt303
yanıt20
Hsn:

Sizin tafya işte...

yanıt127
yanıt55
gunay yanug:

asıl hainlik, maaşı 7500tl , ev kirası 10,000tl olan emeklilere yapılıyor

605
63
yanıtYanıtla
Hakan Celik:

En ucuz et olmuş kilosu 450 TL ,tavuk olmuş kilosu 140 TL,dışarıdan yemek de hayal oldu 1 porsiyon et döneri 300-400 tl,kiralar da 15 binden başlamakta;ama emekli aylığına gelince 7500 tl.İnsanca,onurlu bir şekilde yaşamadıktan sonra yaşamanın bir anlamı da kalmıyor.

yanıt365
yanıt19
Jack Sparrow:

Kurulan oyunların hangi taraftan geldiğini merak ediyorsanız sonuçların en çok kime yaradığına iyi bakın ????

584
27
yanıtYanıtla
Halo Dayı:

Bu oyunlar en çok sana yarıyor ama. Saf değiliz de 1 oy kadar gücümüz var işte

515
36
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

hahahahaa güleyim

402
48
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Aynaya çok bakma, gülmekten bayılırsın...

yanıt60
yanıt281
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title