Haberler

Bursaspor - Afyonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Afyonspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?

Güncelleme:

21 Nisan 2024'te oynanacak olan Bursaspor - Afyonspor TFF 2. Lig maçı hakkında detaylar merak ediliyor. Maç, saat 15:00'da başlayacak ve Yayın Yok kanalından şifresiz olarak izlenebilecek. Karşılaşma, Bursa'da, Timsah Arena Stadyumu'nda gerçekleşecek. Peki, Bursaspor - Afyonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Afyonspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?

21 Nisan Pazar günü oynanacak karşılaşmalarından bir tanesi olan Bursaspor - Ç. Rizespor maçı hakkında birçok detay merak ediliyor. Bursaspor - Afyonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sorusunu merak etmeye ve araştırmaya başladı. Konu hakkında merak edilen bir diğer detay ise Bursaspor - Afyonspor CANLI izleme linki var mı? Sorusu oldu. Peki, Bursaspor - Afyonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Afyonspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?

BURSASPOR - AFYONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

21 Nisan 2024 tarihinde Bursaspor ile Afyonspor arasındaki TFF 2. Lig maçı saat 15:00'da başlayacak. Maçı Yayın Yok kanalından şifresiz olarak izlemek mümkün olacak. Karşılaşma, Bursa'da, Timsah Arena Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Bursaspor, TFF 2. Lig'in 36. haftasında konuk edeceği Afyonspor maçı için antrenmanlarını sürdürdü. İdmanda futbolcular, pas pres oyunları ve sınırlandırılmış alan çalışmaları yaptı.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Bursaspor Bursa Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title