Haberler

BATUHAN KARADENİZ Icardi ve Wanda Nara'ya ne dedi? Icardi ve Wanda Nara klibinde ne var?

Güncelleme:

BATUHAN KARADENİZ Icardi ve Wanda Nara'ya ne dedi? Icardi ve Wanda Nara klibinde ne var? Ünlü futbolcu Batuhan Karadeniz, Mauro Icardi ve Wanda Nara çiftinin klibi hakkında ne düşündüğünü açıkladı. Karadeniz, çiftin klibini izledikten sonra sosyal medyada yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Açıklamalarıyla merak uyandıran Karadeniz'in ne dediği merak konusu oldu.

Galatasaraylı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın sosyal medyada paylaştığı klip, spor yorumcusu Batuhan Karadeniz'in tepkisini çekti. Karadeniz, Icardi ve Nara'nın cesur sahneler içeren klibi için verdiği tepki merak konusu oldu.BATUHAN KARADENİZ Icardi ve Wanda Nara'ya ne dedi? Icardi ve Wanda Nara klibinde ne var? İşte ayrıntılar...

BATUHAN KARADENİZ NEDEN TEPKİ GÖSTERDİ?

Eski futbolcu ve ünlü spor yorumcusu Batuhan Karadeniz, Galatasaraylı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın paylaştığı klip için çok sert eleştirilerde bulundu.

BATUHAN KARADENİZ Icardi ve Wanda Nara'ya ne dedi? Icardi ve Wanda Nara klibinde ne var?

Icardi'nin sevgilisi Wanda Nara, yayınlamayı planladığı yeni müzik klibinin tanıtımı ilgi çekti. Eşi Icardi ile olan cesur sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken Nara'nın yeni klibi, özellikle Icardi'nin de yer aldığı sahnelerle sosyal medyada viral oldu. Yayınlanan görüntülerin ardından eski futbolcu ve yorumcu Batuhan Karadeniz kişisel hesabından paylaştığı videoda çok sert eleştirilerde bulundu. Karadeniz paylaşımında Icardi'ye yönelik olarak "Seni ve aileni seviyoruz dedik ama bu ülkenin de bir ahlaki değerleri var kardeşim." dedi.

BATUHAN KARADENİZ Icardi ve Wanda Nara'ya ne dedi? Icardi ve Wanda Nara klibinde ne var?

BATUHAN KARADENİZ ICARDİ'YE NE DEDİ?

Karadeniz paylaşımında, "Şimdi bu ülkede bazı insanlar tabii ki Icardi'yi çok sevdi. Özellikle de çocuk kitlesi çok sevdi. Son paylaşılan reels videosundan sonra ben de mesela her videomda hemen hemen Icardi'yi bağrıma bastım. Seni ve aileni seviyoruz dedik ama bu ülkenin de bir ahlaki değerleri var kardeşim. Bu ahlaki değerleri görmemezlikten gelemezsin. Böyle bir video paylaşamazsın kardeşim. Yazıklar olsun. Sana olan bütün sevgim ve saygım da şu an itibariyle bitmiştir. İyice abarttınız, bu nedir ya?" ifadelerini kullandı.

BATUHAN KARADENİZ Icardi ve Wanda Nara'ya ne dedi? Icardi ve Wanda Nara klibinde ne var?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Batuhan Karadeniz Mauro Icardi Wanda Nara Karadeniz Ünlüler Futbol Gündem Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title