Haberler

Aşka Düşman final mi? Aşka Düşman neden bitiyor?

Güncelleme:

Son dönemlerin popüler dizilerinden Aşka Düşman'ın final yapacağı iddiaları gündemde. Dizi hakkında final kararı alındığına dair söylentiler dolaşırken, detaylar araştırılıyor. Peki, Aşka Düşman final mi? Aşka Düşman neden bitiyor? İşte detaylar...

TV8 ekranlarında yayınlanan Aşka Düşman dizisi 2.bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerinde Nazan Kesal, Buse Meral, Cem Yiğit Üzümoğlu'nun yer aldığı Aşka Düşman farklı konusuyla dikkat çekiyor. Aşka Düşman final yapacağı yönünde haberlerle gündeme geldi. Arama motorlarında Aşka Düşman neden bitiyor merak konusu oldu. Peki, Aşka Düşman final mi? Aşka Düşman neden bitiyor? Detaylar haberimizde...

AŞKA DÜŞMAN KONUSU NE?

Aşka Düşman dizisi, TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan bir yapım olup, Bahriye adlı karakterin aşka olan inancını ve güvenini yitirmiş olmasıyla şekillenen hikayesini sunmaktadır. Bahriye'nin üç parlak kızını aşka karşı koruma çabaları, dizinin ana temasını oluşturur. Dizinin başrollerinde Nazan Kesal, Buse Meral, Cem Yiğit Üzümoğlu, Merve Nur Bengi ve Esra Ruşan gibi isimler yer almaktadır. Cuma günleri saat 20.00'da ekranlarda izleyiciyle buluşan Aşka Düşman, aile ve duygusal bağların karmaşık dünyasını ele alarak seyircisine dokunmayı hedeflemektedir.

AŞKA DÜŞMAN FİNAL Mİ?

Dizi dünyasında geçtiğimiz haftadan bu yana birçok dizi için final kararı alındı. Reytinglerde yenilen Dilek Taşı, Aşka Düşman, Yıldızlar Bana Uzak'tan sonra Ne Gemiler Yaktım'ın da ekran macerası bitiyor.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Dizi Televizyon Gündem Magazin Haberler

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title